ARMA3 - Współne granie
Też się chętnie z wami pobawię w żołnierkę Biggrin
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
...to może i ja na doczepkę? ?
Btw. Jakie tryby gracie Panowie?
Zeus, misje defaultowe, misje że Steam Workshop, a może konkretne mody (COOP, Battle Royale, King of The Hill, IIWW, EXILE, EPOCH, Breaking Point, etc.)?
W sumie to chętnie zagram w którykolwiek, poza modami pseudo RPG, typu AltisLife, itp. duperele. 
Są gusta i guściki, ale dla mnie te ostatnie to "profanacja" symulatora pola walki, jakim jest ARMA ?

PS. Przeszkolenia raczej specjalnego nie potrzebuję, "2k hours" przegrane w ARMA 3 pykneło niedawno, tak że coś tam "umim" ?
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
Ktoś od nas gra w king of the hill, mi to jednak nie przypadło do gustu. Osobiście gram na podstawce najczęściej w liberation.
Odpowiedz
Ja też bardzo chętnie dołączę.
[macha]
Odpowiedz
To może jakiś swój serwerek założymy Smile
Odpowiedz
Haha... ja już mam jeden "swój serwerek" z modem EXILE, tylko nie wiem czy Wam przypadnie do gustu, bo to Survival PvE. 
Poza tym, na swoim se nie pogram, bo jak tylko się tam pojawiam, to od razu jest na chacie hasło "Admin!", i tysiąc pytań do...., prośby pomocy, roszczenia refund'u za stracony sprzęt,  itp. itd. etc. Użyszkodniki żyć nie dają. Po drugie jak tu grać na swoim, jak masz God Mode, zarówno jeśli chodzi o życie postaci, wyposażenie, jak i w sumie wszystko co się na serwerze dzieje  Undecided

PS. Ale na "czyjś" to ja i owszem, bardzo chętnie (sam sobie pokrzycze na chacie "ADMIN!") Biggrin

Odpowiedz
Takie coś znalazłem: https://server.nitrado.net/pol/rent-gameserver/arma-3
Mogę brać. Przynajmniej nie będziemy się tułać i szukać jakichś serwerów. Wypadałoby tylko założyć hasło, żeby jakieś randomy się nie pojawiały. I ktoś musiałby mi pomóc to ogarnąć. Najchętniej postawiłbym to w tym trybie, co z @Magnum354 graliśmy - że jest cała wyspa, która sobie tam żyje własnym życiem i odbijamy kolejne punkty, nie wiem jak to się nazywa. I bez modów, żeby nie zmuszać do ich instalacji i żeby wystarczyła podstawka plus, ewentualnie, Apex.
Odpowiedz
Ten tryb to "Liberation" i sam w sobie jest modem do ARMA3. Jak wrócę z roboty, to mogę zgłębić temat. Samo uruchomienie serwera nie powinno przedstawiać większych problemów.

Odpowiedz
OK, chodzi mi o to, że mogłem grać w ten tryb na świeżo kupionej Armie Apex bez pobierania i instalowania jakichkolwiek dodatkowych modów. Gram też w takim klanie jednym, ale tam już musiałem mody instalować do mojego klienta, ale sobie odpuszczę chyba, bo nadajemy na trochę innych falach Wink
Odpowiedz
To i ja się dołącze, w końcu nie wytrzymałem i kupiłem - wersję Apex - teraz poczytam jakieś poradniki bo kompletnie zielony jestem Smile
Odpowiedz