Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Największą skuteczność we wsparciu frakcji uzyskasz oddając +500k cr na raz, czyli lepiej 4x550, niż 2 mln na raz. Pamiętaj też o tym, że przyda Ci się wsparcie, jak już market zacznie działać - dostępność rzadkiego towaru w Lave to 18t, a potrzebujesz 50, więc albo latasz na 3 razy, albo ktoś podleci i Ci dokupi.
Odpowiedz
Naprawdę wielkie dzięki za odpowiedzi !
Gram sam. Nikogo nie znam więc nie ma mi kto pomóc, ale z drugiej strony okręcenie 3 razy po tą brandy to przecież nie problem. Tak zrobiłem z cygarami.

Pozdrawiam

al9or
Odpowiedz
Hmm, zakładka comunikacji z niedawno spotkanymi graczami. Wysyłasz emergency help please...
Zawsze nowe doświadczenie Wink
Ostatnio za jakimś minerem z nowej zelandii latałem godzinkę, żeby sobie w spokoju minerałów pokopał.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
@al9or po to jesteś na forum (i prawdopodobnie discordzie) żeby mieć kogo prosić o pomoc Biggrin
Odpowiedz
Jestem raczej gościem który ma frajdę jak sam coś osiągnie, więc raczej zrobię to sam. Ale gdybym kiedyś potrzebował pomocy to poproszę.

Pozdrawiam

al9or
Odpowiedz
ogarnij naszego Discorda, na stronie głównej forum , na górze są kolorowe belki - tam po dwóch klikach znajdziesz temat z wyjasnieniami - to idealne miejsce na uzyskanie pomocy albo żeby wogule z kimś pogadac , czy razem polatać.
Pytań jeszcze będziesz miał dużo wiec zapraszamy goraco Smile
Odpowiedz
Czy pliki audio z deskrypcją głosową są zapisywane lokalnie na dysku?
Teraz to tylko Galnet, ale tak się zastanawiam czy przyszłego codexu nie będzie można zgrać i posłuchać w samochodzie/samolocie/ubocie??
Odpowiedz
To pytanie na Forum Frontiera Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Nie wiem na ile sam się do tego przyczyniłem ale Lave system odblokowany Smile

Jeszcze raz dzięki za porady.
Odpowiedz
Dodany do zakładek
Odpowiedz