Stellaris
@Manig @Gal Black @przemo1232 @Pienias @Drakkainen @2M1R @Kyokushin @Dr.Kobayashi @ShiMan @ShinzoSin @Raztar @FireFlyPL @Gladehorn

UWAGA! ACHTUNG!

W najbliższą środę ruszamy z kolejną sesją, zapraszam wszystkich chętnych, nie tylko tych wymienionych powyżej. Nie ma znaczenia czy jesteś weteranem czy dopiero zaczynasz. Godzina prawdopodobnie pomiędzy 20 a 22, ale dokładnie się jeszcze dogada. Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz być na pierwszej rozgrywce nie ma problemu dołączyć w trakcie, ale wiąże się to z przejęciem cywilizacji kierowanej przez SI zamiast startu swoją własną z przepisem na zdominowanie galaktyki.

Wymagana jest tylko podstawka!! Dodatki są współdzielone od hosta.
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Melduję się.
Odpowiedz
Z mojej strony to że będę, to oczywista oczywistośćWink
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Niestety kiszka, bo nie będę miał odpowiedniego kompa jeszcze przez długi czas :/

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
Jutro mnie niestety nie będzie, więc powiem zawczasu: ustawcie trudność na najniższą, żeby imperia npc nie dostawły bonusów do produkcji, w ten sposób jeśli kogoś nie będzie to komputer nie zniszczy mu imperium, a przynajmniej nie za dużo Smile

Odpowiedz
To może i ja dam rade sie stawić.
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
(29.05.2018, 17:32 UTC)przemo1232 napisał(a): Jutro mnie niestety nie będzie, więc powiem zawczasu: ustawcie trudność na najniższą, żeby imperia npc nie dostawły bonusów do produkcji, w ten sposób jeśli kogoś nie będzie to komputer nie zniszczy mu imperium, a przynajmniej nie za dużo Smile

Możesz rozwinąć? Nie rozumiem dlaczego niższy poziom trudności miałby mniej namieszać.
Odpowiedz
@Pienias jeśli ai będzie dostawać bonusy do produkcji np. minerałów to będzie budować imperium według tych bonusów, więc ty (bez tych bonusów) będziesz mieć później kłopoty ekonomiczne

Odpowiedz
Dobrze wiedzieć. Dzięki Smile
Odpowiedz
planujecie coś na piątek lub weekend ?
Odpowiedz