Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
(12.04.2018, 17:23 UTC)Pajk napisał(a): A zapisał się?

Tak zpisałem sie , kargo też jest
Odpowiedz
Hmm, ale Ty nie chcesz dostarczać, tylko zabrać/kupić Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(12.04.2018, 17:43 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Hmm, ale Ty nie chcesz dostarczać, tylko zabrać/kupić Smile

Przeinstalowałem gre i problem sie rozwiązał Biggrin . Dzięki za pomoc
Odpowiedz
Czy można przypisać klawisz klawiatury do heat sinka czy chaffa? Tzn żeby go odpalać z klawiatury a nie z fire groups.
Odpowiedz
tak, zdecydowanie polecam, szkoda fire group, mimo, że jest taka możliwość. Do tego zresztą wyprodukowano systemy Hotas z mnóstwem przełączników, ale klawiatura też daje radę.
Odpowiedz
heat sink chyba defaultowo odpala sie klawiszem V, bo kiedys przypadkiem poleciał Biggrin
Odpowiedz
mruvvek, przeinstalowałeś gre bo ci się misja nie ładowała? LOL
Odpowiedz
(12.04.2018, 22:25 UTC)LXir napisał(a): heat sink chyba defaultowo odpala sie klawiszem V, bo kiedys przypadkiem poleciał Biggrin

Tak domyślnie jest pod "v", ale możesz sobie ustawić podczym chcesz. Każdą funkcję da się poustawiać.
 [Obrazek: 9PMTnVa.png]
Odpowiedz
Witam. Mam pytanko. Jeśli zrobię G3 Thruster, u Felicity to czy później gdy uzyskam odblokowanie u Palina , będę musiał wbijać 5 poziomu thrustera od nowa, czy tylko dwa brakujące poziomy. Oczywiście mówię tutaj o tym samym statku (kupiłem w środę FAS i będę go chciał wymaksowac i nauczyć się wreszcie walczyć  bo po 1,5 mies gry, jestem w tym temacie kompletnie zielony)
Odpowiedz
(14.04.2018, 08:53 UTC)TrickyBelt96749 (Kubon 1980) napisał(a): Witam. Mam pytanko. Jeśli zrobię G3 Thruster, u Felicity to czy później gdy uzyskam odblokowanie u Palina , będę musiał wbijać 5 poziomu thrustera od nowa, czy tylko dwa brakujące poziomy. Oczywiście mówię tutaj o tym samym statku (kupiłem w środę FAS i będę go chciał wymaksowac i nauczyć się wreszcie walczyć  bo po 1,5 mies gry, jestem w tym temacie kompletnie zielony)

tylko dwa brakujace poziomy do thrusterow
ale u Palina zdaje sie bedziesz musial podbic sam poziom inzyniera na czyms innym do 3 poziomu
Odpowiedz