Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a
Witajcie,

Znalazłem takie oto systemy gdzie można naprawdę bardzo szybko podnieś rangę Empire.

Lecimy do HIP 115337 na Sitterly Dock ( outpost ) - są tam trzy frakcje Empire.
Jest tam mnóstwo misi "boom data delivery" & "boom time delivery".
Wszytki te misje prowadzą nas tylko do jednego sytemu KEIADIRAS.
W systemie KEIADIRAS również są trzy frakcje Empire i tak jak powyżej jest tam mnóstwo misji  "boom data delivery" & "boom time delivery" do sytemu HIP 115337.
Latamy tam i z powrotem Smile
Ważne bierzcie misie gdzie jest REP+++ ( i oczywiście przy wyborze nagrody wybieramy Reputacje ).

Dla WiNG'a
W systemie KEIADIRAS na stacji Humason Orbital są misie  "boom time delivery" w WiNG'u, jest tam ich troche Smile
Najlepsze jest to, że musimy dostarczy towar w tym samym systemie do jednej stacji która jest blisko ( Landing pad L ).
Oczywiście również przy okazji wbijamy rangę.
Landing pad L

HIP 115337 ( Sitterly Dock )
[Obrazek: Screenshot_0721.bmp]
KEIADIRAS ( tu dostarczamy towar - WING )
[Obrazek: Screenshot_0716.bmp]

Pozdrawiam
SP-GGX
[Obrazek: odznaki-1.jpg]
Odpowiedz
Co prawda nie skorzystam, bo ranga full, ale rep+. Muszę sprawdzić po Kamitrze, czy są jakieś ciekawe nagrody zamiast rep :>

Odpowiedz
(26.03.2018, 07:33 UTC)Diox napisał(a): Co prawda nie skorzystam, bo ranga full, ale rep+. Muszę sprawdzić po Kamitrze, czy są jakieś ciekawe nagrody zamiast rep :>

Z tego co pamiętam to misji w każdej z frakcji jest od ok.30 do 50 - przynajmniej tak było jak tam latałem.
Raz natknąłem się na ok.20 misji z transportem w Wing'u wewnątrz sytemu.
Też tam polecę T9 po Kamitrze Smile
Odpowiedz
Jak tylko wojenka dobiegnie końca napewno skorzystam z twojej propozycji bo jeszcze kilka (czyt.10) rang w Imperium mam do wbicia  Wink
[Obrazek: 83018.jpg]
Odpowiedz
(27.03.2018, 09:46 UTC)KejuH napisał(a): Jak tylko wojenka dobiegnie końca napewno skorzystam z twojej propozycji bo jeszcze kilka (czyt.10) rang w Imperium mam do wbicia  Wink

Mi zajęło zrobienie rangi z Earl do Duke ok. 110 misji czyli 5-6 kursów Smile   oczywiście brałem tylko misje gdzie było REP+++
Odpowiedz
A farma misji kurierskich Ceos - Sothis już nie działa?
[Obrazek: 81541.png] 
Odpowiedz
(27.03.2018, 23:04 UTC)T napisał(a): A farma misji kurierskich Ceos - Sothis już nie działa?

Niestety nie wiem czy jeszcze działają te misie na wbicie rangi FED.
Osobiście będę szukał i tak alternatywy Smile
Odpowiedz
Zrobiłem kilka misji transportowy i zysk z godziny latania to ok.  26 ML. CR.
Fakt że, obecnie nie ma BOMO'u.
Odpowiedz
(28.03.2018, 10:00 UTC)SP-GGX napisał(a):
(27.03.2018, 23:04 UTC)T napisał(a): A farma misji kurierskich Ceos - Sothis już nie działa?

Niestety nie wiem czy jeszcze działają te misie na wbicie rangi FED.
Osobiście będę szukał i tak alternatywy Smile

Racja! Chodziło mi o Ngalinn i Mainani. Te pierwsze jakoś tak bardziej "imperialnie" brzmią Biggrin
[Obrazek: 81541.png] 
Odpowiedz
@T'KHARO dziala ale misje sypia sie tak troche mniej ochoczo... Raczej spieszmy sie latac, bo nerf wisi w powietrzu.
W miejscu ktore podal SP-GGX lata sie moze wolniej, ale nie mialem zadnych problemow z zebraniem kompletu misji bez czekania i relogow.
Odpowiedz