![]() |
|
Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a (/showthread.php?tid=4331) Strony:
1
2
|
Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a - SP-GGX - 25.03.2018 Witajcie, Znalazłem takie oto systemy gdzie można naprawdę bardzo szybko podnieś rangę Empire. Lecimy do HIP 115337 na Sitterly Dock ( outpost ) - są tam trzy frakcje Empire. Jest tam mnóstwo misi "boom data delivery" & "boom time delivery". Wszytki te misje prowadzą nas tylko do jednego sytemu KEIADIRAS. W systemie KEIADIRAS również są trzy frakcje Empire i tak jak powyżej jest tam mnóstwo misji "boom data delivery" & "boom time delivery" do sytemu HIP 115337. Latamy tam i z powrotem ![]() Ważne bierzcie misie gdzie jest REP+++ ( i oczywiście przy wyborze nagrody wybieramy Reputacje ). Dla WiNG'a W systemie KEIADIRAS na stacji Humason Orbital są misie "boom time delivery" w WiNG'u, jest tam ich troche Najlepsze jest to, że musimy dostarczy towar w tym samym systemie do jednej stacji która jest blisko ( Landing pad L ). Oczywiście również przy okazji wbijamy rangę. Landing pad L HIP 115337 ( Sitterly Dock ) ![]() KEIADIRAS ( tu dostarczamy towar - WING ) ![]() Pozdrawiam SP-GGX RE: Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a - Diox - 26.03.2018 Co prawda nie skorzystam, bo ranga full, ale rep+. Muszę sprawdzić po Kamitrze, czy są jakieś ciekawe nagrody zamiast rep :> RE: Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a - SP-GGX - 26.03.2018 (26.03.2018, 07:33 UTC)Diox napisał(a): Co prawda nie skorzystam, bo ranga full, ale rep+. Muszę sprawdzić po Kamitrze, czy są jakieś ciekawe nagrody zamiast rep :> Z tego co pamiętam to misji w każdej z frakcji jest od ok.30 do 50 - przynajmniej tak było jak tam latałem. Raz natknąłem się na ok.20 misji z transportem w Wing'u wewnątrz sytemu. Też tam polecę T9 po Kamitrze
RE: Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a - KejuH - 27.03.2018 Jak tylko wojenka dobiegnie końca napewno skorzystam z twojej propozycji bo jeszcze kilka (czyt.10) rang w Imperium mam do wbicia
RE: Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a - SP-GGX - 27.03.2018 (27.03.2018, 09:46 UTC)KejuH napisał(a): Jak tylko wojenka dobiegnie końca napewno skorzystam z twojej propozycji bo jeszcze kilka (czyt.10) rang w Imperium mam do wbicia Mi zajęło zrobienie rangi z Earl do Duke ok. 110 misji czyli 5-6 kursów oczywiście brałem tylko misje gdzie było REP+++
RE: Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a - T'KHARO - 27.03.2018 A farma misji kurierskich Ceos - Sothis już nie działa? RE: Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a - SP-GGX - 28.03.2018 (27.03.2018, 23:04 UTC)T napisał(a): A farma misji kurierskich Ceos - Sothis już nie działa? Niestety nie wiem czy jeszcze działają te misie na wbicie rangi FED. Osobiście będę szukał i tak alternatywy
RE: Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a - SP-GGX - 28.03.2018 Zrobiłem kilka misji transportowy i zysk z godziny latania to ok. 26 ML. CR. Fakt że, obecnie nie ma BOMO'u. RE: Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a - T'KHARO - 28.03.2018 (28.03.2018, 10:00 UTC)SP-GGX napisał(a):(27.03.2018, 23:04 UTC)T napisał(a): A farma misji kurierskich Ceos - Sothis już nie działa? Racja! Chodziło mi o Ngalinn i Mainani. Te pierwsze jakoś tak bardziej "imperialnie" brzmią
RE: Szybka ranga Imperium + extra dla WING'a - Kuba Wolf - 30.03.2018 @T'KHARO dziala ale misje sypia sie tak troche mniej ochoczo... Raczej spieszmy sie latac, bo nerf wisi w powietrzu. W miejscu ktore podal SP-GGX lata sie moze wolniej, ale nie mialem zadnych problemow z zebraniem kompletu misji bez czekania i relogow. |