Liczba postów: 1,622
Liczba wątków: 47
Reputacja:
360
Platforma:
CMDR: Theseus Rorschach
A ja mam nadzieję, że się nic nie zmieni. Wszystko wygląda bardzo obiecująco zwłaszcza ten fragment: " And with a new, fully-fledged camera system, they’ll be able to view themselves and their crew in real time as they adventure across the galaxy. "
Liczba postów: 1,074
Liczba wątków: 58
31.01.2017, 16:43 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.01.2017, 16:43 UTC przez 2M1R.)
(31.01.2017, 16:32 UTC)Xeonary napisał(a): (31.01.2017, 16:30 UTC)Yarlam napisał(a): When joining a crew, a Commander will log out of their current vessel and transfer to the multicrew vessel, regardless of distance.
To jest też słabe, powinien być wymóg zadokowania do tej samej stacji... Coś czuję że z tym oraz tym "odrzucaniem kar" będzie mała burza na forum Frontiera, tak samo jak z transferem statków. Mam nadzieję że coś się w tej kwestii jeszcze zmieni.
Lepiej aby tego nie zmieniali bo się wnerwię
(31.01.2017, 16:30 UTC)Yarlam napisał(a): When joining a crew, a Commander will log out of their current vessel and transfer to the multicrew vessel, regardless of distance.
Ja chętnie wskoczę, ale nikt nie powiedział, że nie trzeba będzie mieć Multicrew Telepresence Module ważący 160 ton i żaden odkrywca go sobie nie założy
Liczba postów: 1,283
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
(31.01.2017, 16:43 UTC)2M1R napisał(a): (31.01.2017, 16:32 UTC)Xeonary napisał(a): (31.01.2017, 16:30 UTC)Yarlam napisał(a): When joining a crew, a Commander will log out of their current vessel and transfer to the multicrew vessel, regardless of distance.
To jest też słabe, powinien być wymóg zadokowania do tej samej stacji... Coś czuję że z tym oraz tym "odrzucaniem kar" będzie mała burza na forum Frontiera, tak samo jak z transferem statków. Mam nadzieję że coś się w tej kwestii jeszcze zmieni.
Lepiej aby tego nie zmieniali bo się wnerwię 
czarodziejka rozdzka , magiczny pierscien Arabeli, tudziez beam me up Scotty to z pewnoscia bawi male i duze dzieci , ja jednak wole bardziej realistyczne podejscie niz nagly transfer z 40kk Ly , tez wyczuwam burze na forum..
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 1,622
Reputacja:
360
Platforma:
CMDR: Theseus Rorschach
Też jestem pewny tego, że to tak nie zostanie i zostanie zmienione w jakąś frustrującą, denną mechanikę, która jedyne co będzie dodawać to marnowanie czasu
Liczba postów: 232
Liczba wątków: 5
Az zaczne czytac forum frontiera
31.01.2017, 16:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.01.2017, 17:02 UTC przez Baton.)
I już zaczynacie się martwić, że ktoś będzie dymił, na brodę Zeusa co za marudy  ))))
Ja uważam, że wszystko co będzie ułatwiać co-opa jest świetne, mam w nosie realia gry gdzie latam statkiem kosmicznym strzelając laserkami, c'mon
Kadeci teraz będą w cenie, będzie się takich brało do myśliwców i będą dla nas trzepać kapuchę a my możemy sobie oglądać jakiś film na drugim ekranie z 4. pipsami w tarczach
Liczba postów: 1,283
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
31.01.2017, 16:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.01.2017, 17:08 UTC przez Yata_PL.)
(31.01.2017, 16:52 UTC)Baton napisał(a): (31.01.2017, 16:30 UTC)Yarlam napisał(a): When joining a crew, a Commander will log out of their current vessel and transfer to the multicrew vessel, regardless of distance.
Ja chętnie wskoczę, ale nikt nie powiedział, że nie trzeba będzie mieć Multicrew Telepresence Module ważący 160 ton i żaden odkrywca go sobie nie założy 
ooo, dobre zasugeruje na forum Frontiera
(31.01.2017, 16:59 UTC)Baton napisał(a): I już zaczynacie się martwić, że ktoś będzie dymił, na brodę Zeusa co za marudy ))))
Ja uważam, że wszystko co będzie ułatwiać co-opa jest świetne, mam w nosie realia gry gdzie latam statkiem kosmicznym strzelając laserkami, c'mon 
Tutaj akurat nie do końca sie zgadzam, odkrywcy wykazuja sie cierpliwością i z poświeceniem przemierzaja galaktyke w poszukiwaniu super widoków, wrażeń i ujec zdjeciowych , przy takim podejsciu ilość exploratorow może zmaleć , a ci co mieli w planach ruszenia w dane mijsca nasyca swoje oczy w statku kolegi nie kiwajac palcem .
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 232
Liczba wątków: 5
Ktos zapytal czy bedzie mozna jezdzic kilkoma SRVkami w multicrew  to by byla zabawa
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
(31.01.2017, 16:59 UTC)Baton napisał(a): Kadeci teraz będą w cenie, będzie się takich brało do myśliwców i będą dla nas trzepać kapuchę a my możemy sobie oglądać jakiś film na drugim ekranie z 4. pipsami w tarczach 
No i dlatego niektórzy już pracują od kilku miesięcy, aby uzbierać stadko do wspólnego latania
|