Liczba postów: 185
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Platforma:
CMDR: janosik13
HIP 10716 działa naprawde dobrze jeżeli chodzi o wbijanie rangi. Doom_days REP
Dopiero po ponad roku majac -serf- wziołem się za misje i dobiłem barona i mam tego cholernego klipera.
Zadania brałem głownie -data transport- i kursowalem między dwoma systemami.
Maksymalnie mając 20 misji z HIP 10716 lecialem do WU GUINAGI tam rozwoziłem pomiędzy 3 stacjami przy okazji zbierając misje na powrót do HIP 10716 również 20 więcej się chyba nie da ich wziąść.
Jeden cykl ok 20% rangi szło spoko. Wnerwiające jest to STAND BY sporo czasu straciłem na oczekiwanie po kliknięciu na daną misje aż odznaczy się że ją mamy,w moim przypadku ok 8 sec. Też tak macie czy to może z uwagi na wolny net??
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
(06.06.2016, 18:40 UTC)janosik13 napisał(a): HIP 10716 działa naprawde dobrze jeżeli chodzi o wbijanie rangi. Doom_days REP
Dopiero po ponad roku majac -serf- wziołem się za misje i dobiłem barona i mam tego cholernego klipera.
Zadania brałem głownie -data transport- i kursowalem między dwoma systemami.
Maksymalnie mając 20 misji z HIP 10716 lecialem do WU GUINAGI tam rozwoziłem pomiędzy 3 stacjami przy okazji zbierając misje na powrót do HIP 10716 również 20 więcej się chyba nie da ich wziąść.
Jeden cykl ok 20% rangi szło spoko. Wnerwiające jest to STAND BY sporo czasu straciłem na oczekiwanie po kliknięciu na daną misje aż odznaczy się że ją mamy,w moim przypadku ok 8 sec. Też tak macie czy to może z uwagi na wolny net??
Sprawdzałeś to teraz czy jeszcze przed inżynierami?
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
Hmmm... a przecież miało być tak, że wrogowie danej frakcji nie mogą lądować na tychże stacjach. No i misji nie da się już zbierać. Chyba, że po rozwaleniu stacji korzystasz z zacnej śmierci w sidku
Ale fajnie że da się tam jeszcze rangę wbijać
Liczba postów: 548
Liczba wątków: 7
29.06.2016, 15:42 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2016, 15:42 UTC przez Vermill.)
Poradnik nieaktualny. Nie ma w ogóle misji naziemnych w Cubeo i HIP 10716 (robiłem kilka relogów), za to jest dużo misji kurierskich i transportowych.
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
Niekoniecznie nieaktualny - rodzaje misji się zmieniają, min stan danej frakcji ma wpływ.
W Huncentae też jak nie ma misji przemytniczych - to nie ma.... relog nie pomaga.
A później jak sypnie to masz kilka do wyboru....
Nie dowodzi to aktualności poradnika, ale tak bywa....
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 5
Reputacja:
9
Platforma:
CMDR: Mietafix
Jak najlepiej wyrobić sobie rangę u federacji. Zabieram się na zakup FASa i brakuje mi 2 rang. Wcześniej zrobiłem je na BH u Federali.
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
(07.07.2016, 10:56 UTC)Mietafix napisał(a): Jak najlepiej wyrobić sobie rangę u federacji. Zabieram się na zakup FASa i brakuje mi 2 rang. Wcześniej zrobiłem je na BH u Federali.
Na takim wczesnym etapie, to szybko wchodzi - po prostu rób misje dla frakcji federacyjnych. Jak gdzieś jesteś i misja łatwa, bezbolesna - to bierz.
No i nie zapomnij patrzyć ile płacą - ale o tym chyba nie trzeba przypominać.
Tzn ja bym tak zrobił....
Liczba postów: 2,061
Liczba wątków: 18
Reputacja:
47
Platforma:
CMDR: Brachu
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)