Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Poradnik] Ranga w Imperium i Federacji
HIP 10716 działa naprawde dobrze jeżeli chodzi o wbijanie rangi. Doom_days REP
Dopiero po ponad roku majac -serf- wziołem się za misje i dobiłem barona i mam tego cholernego klipera.
Zadania brałem głownie -data transport- i kursowalem między dwoma systemami.
Maksymalnie mając 20 misji z HIP 10716 lecialem do WU GUINAGI tam rozwoziłem pomiędzy 3 stacjami przy okazji zbierając misje na powrót do HIP 10716 również 20 więcej się chyba nie da ich wziąść.
   Jeden cykl ok 20% rangi szło spoko. Wnerwiające jest to STAND BY sporo czasu straciłem na oczekiwanie po kliknięciu na daną misje aż odznaczy się że ją mamy,w moim przypadku ok 8 sec. Też tak macie czy to może z uwagi na wolny net??
Odpowiedz
(06.06.2016, 18:40 UTC)janosik13 napisał(a): HIP 10716 działa naprawde dobrze jeżeli chodzi o wbijanie rangi. Doom_days REP
Dopiero po ponad roku majac -serf- wziołem się za misje i dobiłem barona i mam tego cholernego klipera.
Maksymalnie mając 20 misji z HIP 10716 lecialem do WU GUINAGI tam rozwoziłem pomiędzy 3 stacjami przy okazji zbierając misje na powrót do HIP 10716 również 20 więcej się chyba nie da ich wziąść.
   Jeden cykl ok 20% rangi szło spoko. Wnerwiające jest to STAND BY sporo czasu straciłem na oczekiwanie po kliknięciu na daną misje aż odznaczy się że ją mamy,w moim przypadku ok 8 sec. Też tak macie czy to może z uwagi na wolny net??

Sprawdzałeś to teraz czy jeszcze przed inżynierami?
Odpowiedz
(06.06.2016, 19:00 UTC)Quarion napisał(a):
(06.06.2016, 18:40 UTC)janosik13 napisał(a): HIP 10716 działa naprawde dobrze jeżeli chodzi o wbijanie rangi. Doom_days REP

Sprawdzałeś to teraz czy jeszcze przed inżynierami?

Dzisiaj dobilem do BARONA.Od wczoraj wbilem tam 3 rangi,ale grałem sporo.
Odpowiedz
Hmmm... a przecież miało być tak, że wrogowie danej frakcji nie mogą lądować na tychże stacjach. No i misji nie da się już zbierać. Chyba, że po rozwaleniu stacji korzystasz z zacnej śmierci w sidku Tongue

Ale fajnie że da się tam jeszcze rangę wbijać Biggrin
Odpowiedz
Poradnik nieaktualny. Nie ma w ogóle misji naziemnych w Cubeo i HIP 10716 (robiłem kilka relogów), za to jest dużo misji kurierskich i transportowych.
Odpowiedz
Niekoniecznie nieaktualny - rodzaje misji się zmieniają, min stan danej frakcji ma wpływ.
W Huncentae też jak nie ma misji przemytniczych - to nie ma.... relog nie pomaga.
A później jak sypnie to masz kilka do wyboru....

Nie dowodzi to aktualności poradnika, ale tak bywa....
Odpowiedz
Jak najlepiej wyrobić sobie rangę u federacji. Zabieram się na zakup FASa i brakuje mi 2 rang. Wcześniej zrobiłem je na BH u Federali.
Odpowiedz
(07.07.2016, 10:56 UTC)Mietafix napisał(a): Jak najlepiej wyrobić sobie rangę u federacji. Zabieram się na zakup FASa i brakuje mi 2 rang. Wcześniej zrobiłem je na BH u Federali.

Na takim wczesnym etapie, to szybko wchodzi - po prostu rób misje dla frakcji federacyjnych. Jak gdzieś jesteś i misja łatwa, bezbolesna - to bierz.
No i nie zapomnij patrzyć ile płacą - ale o tym chyba nie trzeba przypominać. Wink

Tzn ja bym tak zrobił....
Odpowiedz
Rangę po bożemu się wbija najlepiej robiąc misje na piratów dla dowolnej frakcji federacyjnej, jak robić na skróty to nie wiem, trzeba znaleźć odpowiednik Sothis Smile
Odpowiedz
W Sothis/Ceos na wożenie frakcją federacyjnym też wbija się rangę
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz