Life is feudal: Your own
Dla mnie nie ważne gdzie, poza tym, że serwer powinien być polsko lub anglojęzyczny. Ważne żeby było parę osób i najlepiej jakbyśmy zaczynali od zera Smile Dołączanie do gry gdzie "wszystko" jest już zrobione jest dla mnie pozbawione sensu.
[Obrazek: coLdRBJ.png]
All peas are equal, but some peas are more equal than others.
Odpowiedz
Ponieważ jakieś zainteresowanie wspólną grą jest (przynajmniej na TS) proszę chętne osoby o PM. Jak uzbieramy team możemy zaczynać nie ważne na jakim serwerze.
Assarinie, niestety Zapomniane Ziemie kończą swoje istnienie w dniu dzisiejszym.
[Obrazek: coLdRBJ.png]
All peas are equal, but some peas are more equal than others.
Odpowiedz
(21.09.2016, 09:18 UTC)Myr0n napisał(a): Zmieniliśmy serwer bo na poprzednim niestety był wipe, Gal się już chyba znudził bo widziałem, że w Skyrima ostatnio pociska Smile
Nazwy teraz nie mogę sobie przypomnieć (FW 4tw) ale serwer niemiecki i sporo na nim zarówno wschodnich i zachodnich sąsiadów

Nie znudziłem, ale czasu mało i o roznych porach, skyrim single wiec mogę wlaczyc i jak czas pozwala to siasc na chwile :Smile 
Mój grafik ostatnio to masakra jakas...
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Wskażcie drogę do waszych włości... nie mogłem waszych ziem znaleźć na zwoju regionów. Tongue
[Obrazek: 26492.png][Obrazek: coLdRBJ.png]

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
(22.09.2016, 10:54 UTC)Gal Black napisał(a): Mój grafik ostatnio to masakra jakas...

Zmień grafika Smile
Odpowiedz
Zależy co chcecie robić czy typowy RP relaks i crafting czy pvp.
Teraz siedzimy na serwerze PVP ale prawde mówiąc jest straszna młócarnia więc nie wiem czy nazwał bym to wieczorowym relaksem Smile - najgorsze jest to że podczas weekendowych JH jest więcej chętnych do grania niż limit serwera. W niedzielę np nie pograłem wogóle bo serwer mnie nie chciał wpuścić.
Odpowiedz
Jako że kilku Husarzy gra, odkopuję tematWink
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Czekam na wave#2, chyba jest nadal #1 zamknięta tak?
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
MMO jest w fazie zamkniętych testów w Your Own można z marszu grać
Odpowiedz
Fakt, myślałem o MMO. Posiadacze YO będą mogli mieć jedną postać w MMO z tego co pamiętam i na to właśnie czekam.
Wszyscy będą mieć dostęp do wave#2, obecnie trwa/trwała wave#1.
Jeśli coś źle piszę, proszę o sprostowanie.
Może jak ktoś ma jakieś nowsze/więcej wiadomości, to niech się podzieli. Jestem ciekaw tej gry, fajny klimat, ale obawiam się braku czasu na to.
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz