Preorder ODYSSEY uszkodził Elitkę
Odyseja ci ruszyła ? pokaż jakies fotki Smile
Odpowiedz
(13.01.2021, 19:56 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Odyseja ci ruszyła ? pokaż jakies fotki  Smile

nice one   Cool

horyzont sie pojawil Wink
Odpowiedz
Też mam na Steam-ie preordera Odyssey i nic się nie dzieje, wszystko jest ok.
Odpowiedz
(13.01.2021, 18:45 UTC)Quilkhak napisał(a): Ruszyło,
można topic zamknąć.
Jednakże z frontiera nie dostałem żadnego feedbacku i to jest przerażające, że oni sami pewnie nie wiedzą ocokaman....

Jeśli możesz, to napisz w jaki sposób dotarłeś do tego, że gra Ci ruszyła z pełnymi oczekiwaniami. Myślę, że takie informacje przydadzą się dla potomnych gdyby spotkali się z podobnym problemem Wink
[Obrazek: 306449.jpg?1738231248]
Odpowiedz
(20.01.2021, 09:07 UTC)Pioxis napisał(a):
(13.01.2021, 18:45 UTC)Quilkhak napisał(a): Ruszyło,
można topic zamknąć.
Jednakże z frontiera nie dostałem żadnego feedbacku i to jest przerażające, że oni sami pewnie nie wiedzą ocokaman....

Jeśli możesz, to napisz w jaki sposób dotarłeś do tego, że gra Ci ruszyła z pełnymi oczekiwaniami. Myślę, że takie informacje przydadzą się dla potomnych gdyby spotkali się z podobnym problemem Wink

yyyy...

no powiem Ci, że strzeliłeś mi w kolano bo nie wiem co napisać Wink
Przecież pisałem wcześniej, że nie działał Horyzont a działała sama baza.
Po logowaniu się horyzontem Elitka nie łączyła się do żadnych serwerów i tak jakby byłeś offline, więc nawet loga z sieci nie dało się zrzucić.
Teraz Horyzont już działa normalnie i PRAWIE wszystko wróciło do normy.

...prawie bo nadal nie działa skaner.
Każdego gracza widzę jako NPC, wygląda to tak :   https://imgur.com/oKCT9Nj

Reinstal włącznie z wyczyszczeniem dysku ze wszystkiego związanego z frontierem i elitą nie pomógł, logowanie z innego konta również, coś im sie to wszystko sypie powoli....
Odpowiedz
Moim zdaniem tak powinno być zawsze, nie powinno być rozgraniczenia na NPC/Gracz
Odpowiedz
ale jednak gracz żywy ma pusty znacznik.. ciekawe.. ale to i tak nie wina twojego kompa nie wiem jakby mogła być- raczej w grze coś nie tak, tym bardziej biorać pod uwage poprzednie twoje problemy.
Odpowiedz