Arma 3 i inne... Dedykowany server dla nas
(19.09.2019, 19:07 UTC)MAGNUM354 napisał(a): jeden z JSRS wymaga wszystkich czterech RHS : usa, ruskich, brytyjczyków i coś tam jeszcze to jest ponad 10 GB danych ściagać to?

Prszydałaby si emisja w którą  się nie kończy po jednerj czy dwóch akcjach  -  moje ulubione Insuregency  jest idealne - nawet jak załadujemy inną misję i potem ponownie insurgency - postępy zostają Smile
A zawsze w czasie wolnym można wejść we dwóch trzech albowięcej Smile i popykać.

Wspiera nie wymaga a to jest różnica... tak samo jak vanillie

Śmiało możesz mieć JSRS i JSRS Reloding

Co do postępów w misji: nie sadzę żeby Kobe był na tym etapie konfiguracji serwera aby była możliwość zapisywania postępów w misji (SP =/= dedykowany serwer) - ofc Kobe potrafi zaskoczyć xD
[Obrazek: 15654.jpg]
Odpowiedz
Czy istnieje jakaś perspektywa postawienia servera i zagrania w jakąś inną strzelanke niż ARMA? Nie wiem, CS:GO albo po prostu jakiś inny FPS. Można by tu jakoś zagłosować lub podać propozycje. Gram w FPSy od ponad 10 lat i chętnie bym pograł z husarską bracią w jakiś, ale ARMA, nie wiem czy mnie przekonuje. ^^
Odpowiedz
No tak wrogowie sie nie klonują, z pistoletu nie da sie zatrzymać pojazdu opancerzonego itp. Arma to symulator ( oczywiście ma swoje za uszami ) ale.. tutaj jest przeliczana predkosć pocisku moc i przebijalność materialowa.w armie nie schowasz sie za drewnianą skrzynka przed ostrzałem z kałacha Smile
Odpowiedz
Myślę, że chodziło po prostu o jakąś mniej ambitną strzelankę. Też bym się czasem odmóżdżył przy czymś bardziej arcade'owym Wink
Odpowiedz
Chyba nie masz na myśli battlefielda albo jakiegoś innego modern warfare?!? Brrr

Kurcze trzeba założyć na fejsie grupę wsparcia :
SAVE THE ARMA

Smile
Odpowiedz
Raczej chodzi o to, iż ARMA swoje kosztuje, a nigdy w to nie grałem. ^^
Odpowiedz
potem już w inne strzelanki grał nie będziesz Smile

A dwa tygodnie temu Bohemia miała zniżki do 70 % - poczekaj chwilę i kupisz za grosze.
Odpowiedz
(20.09.2019, 16:09 UTC)Merysh napisał(a): Raczej chodzi o to, iż ARMA swoje kosztuje, a nigdy w to nie grałem. ^^

(20.09.2019, 23:49 UTC)MAGNUM354 napisał(a): A dwa tygodnie temu Bohemia miała zniżki do 70 %  - poczekaj chwilę i kupisz za grosze.

Zawsze można taniej kupić Arma 3 na tzw. Bazarze Łowców Gier

https://bazar.lowcygier.pl/?options=&typ...er-page=25
https://bazar.lowcygier.pl/?options=&typ...er-page=25

ps.
To nie moje oferty.
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
(20.09.2019, 06:53 UTC)TRAWA napisał(a):
(19.09.2019, 19:07 UTC)MAGNUM354 napisał(a): jeden z JSRS wymaga wszystkich czterech RHS : usa, ruskich, brytyjczyków i coś tam jeszcze to jest ponad 10 GB danych ściagać to?

Prszydałaby si emisja w którą  się nie kończy po jednerj czy dwóch akcjach  -  moje ulubione Insuregency  jest idealne - nawet jak załadujemy inną misję i potem ponownie insurgency - postępy zostają Smile
A zawsze w czasie wolnym można wejść we dwóch trzech albowięcej Smile i popykać.

Wspiera nie wymaga a to jest różnica... tak samo jak vanillie

Śmiało możesz mieć JSRS i JSRS Reloding

Co do postępów w misji: nie sadzę żeby Kobe był na tym etapie konfiguracji serwera aby była możliwość zapisywania postępów w misji (SP =/= dedykowany serwer) - ofc Kobe potrafi zaskoczyć xD

No w sumie...
chyba Cie zaskocze, robilismy kiedys <server persistent>, czyli progresywne misje z save'm ..w sumie nie bylo to wcale skomplikowane.
Pamietam, ze do tego misje chyba musza miec mozliwosc savow czy jakso tak..

...zara wlacze kierowniku
[Obrazek: SDU3JFX.png]
Odpowiedz
Rising Storm Vietnam 2. Trochę bardziej realistyczny niż Battlefield ale mniej niż Arma. Stawia duży nacisk na komunikację oddziału z dowódcą. Polecam dla tych który szukają czegoś pośredniego między symulacją a bezmyślną rozwałką.

Jakiś czas temu było na przecenie na steamie ale nie wiem jak to wygląda teraz.
Odpowiedz