BAZA OBCYCH [WIDEO]
(11.03.2017, 10:54 UTC)Grabazlock napisał(a): Mnie tylko ciekawi w jaki sposób będziemy mogli podjąć z nimi walkę o przetrwanie skoro już same ich pojawienie się sprawia że wszystkie układy naszych statków przechodzą w tryb off-line

A czemu mowa o walce o przetrwanie? Na razie nie jesteśmy atakowani, a jeśli jesteśmy to te ich bronie na razie mają zero skuteczności. bo ja po spotkaniu z nimi miałem wszystko we wzorowym stanie, nawet mleko sprawdziłem w lodówce i nie skisło Smile
Odpowiedz
Edit: Posta nie było
Odpowiedz
@Wołodyjowski, weź to wyedytuj, wpierw sam narzekasz, że ktoś ci zaspoilerował, teraz ty spoilerujesz.
Odpowiedz
(10.03.2017, 22:57 UTC)Baton napisał(a): Nie ma o czym dyskutować, film to film, nic nie wprowadzają specjalnie do gry, nadal się liczy to czy sami sobie możemy jakąś przygodę zafundować Smile

Dokładnie.. sam spotkałem obcych, ale czy to była przygoda skoro wiedziałem wcześniej czego szukam i gdzie.. może tylko " Kiedy" było zaskoczeniem Sad
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Problemem jest to że szukacie informacji w Internetach. Oglądacie filmy i wiecie co was spotka bo ktoś tego doświadczył i to udostępnił.
Bazując na samej informacji że dochodzi w danym rejonie do jakichś przechwyceń i nie oglądając tego na yt lecicie w dany rejon i zaskoczenie jest większe bo nie wiecie czego sie spodziewać.
Piszę ogólnie do osób które wiedząc juz wszystko z internetów lecą tam doświadczyć tego samemu i są zawiedzeni że nie ma szału. Tak jakby obejrzeli cały gameplay z Andromedy, wraz z zakończeniami a potem mieli pretensje że nie ma frajdy z przeżywania tego samemu Wink
Odpowiedz
(10.03.2017, 20:33 UTC)Quarion napisał(a): Meh... po ostatnim, podobnym trailerze trzymam nerwy na wodzy. Ciekawsze były wtedy poszukiwania, które prowadzili ludzie jeszcze przed wypuszczeniem patcha niż to co ostatecznie pokazali w patchu.

POPSULI ZABAWĘ
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
W sumie tak sobie myślałem o tych spotkaniach z Obcymi ...Ci których jak dotąd spotykamy to muszą być Guardians . Ich technologia sprawia że nawet byśmy nie pierdnęli przy konflikcie z nimi a tak lore gry tak poprowadzi że podzielą się z nami technologią i wtedy pojawią się ci drudzy T. niedobrzy fuj fuj alieni Smile
I`m Going Back To Maskelyne Vision...Where I Only Die A Little Every Day.
Odpowiedz
(12.03.2017, 00:25 UTC)Grabazlock napisał(a): W sumie tak sobie myślałem o tych spotkaniach z Obcymi ...Ci których jak dotąd spotykamy to muszą być Guardians . Smile

Strażnicy wyginęli tysiące lat temu, poza tym nazwa wprowadza w błąd, Strażnikami nazwał ich Ram Tah z tego powodu, że sami siebie chronili, więc nie chodzi o opiekę nad innymi. To byli mięsożercy polujący w stadach, więc nikt nie powiedział, że nie bylibyśmy dla nich smacznym kąskiem, nie pozostaje nic innego jak próbować odkrywać nadchodzące tajemnice :Smile 
Strażnikom w jakimś okresie wymknęły się Sztuczne Inteligencje spod kontroli, więc ja się skłaniam do zdania, że może widzimy to co z nich wyewoluowało...
Odpowiedz
Albo zwiadowcy "Kolonizatora" jak z Grawitacji Erikksen.
Odpowiedz