Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Poradnik] Ranga w Imperium i Federacji
dobra pany jak ktos ma namiary na system co mozna range fed robic dajcie info obecnie ten co byl albo znerfiony albo ma cooldown
ECH MECH TACH PECH

[Obrazek: MEsXLpE.png]
Odpowiedz
Cooldown wszedł, trza czekać.
Odpowiedz
Ktoś się orientuje jak wygląda temat obecnie? W 17 draconis od 2 tygodni trwa wojna domowa.
Odpowiedz
System errora działa.
Odpowiedz
Zgodnie z patchem, misje naziemne miały zostać naprawione, jeśli ktoś był w systemie od errora i nie widział żadnych misji, niech spróbuje teraz, powinno działać poprawnie.

E: Sorki za post pod postem, ale chcę się upewnić, że zainteresowani zobaczą.
Odpowiedz
jest jakas nowa miejscowka? czy dawna nadal działa?
Odpowiedz
Federalna powinna działać.
Odpowiedz
Dostępna nowa miejscówka do farmienia Rangi dla Imperium w HIP 914 . Do czasu zakończenia wojny domowej, dwie frakcje Imperialne zlecają na siebie misje na Masakry. Obie strony mają małe słabo lub nie strzeżone placówki z Skrimerami. Za ataki na ich placówki nie otrzymuje się Bunty!

Frakcja Netcom Solutions ma placówkę na "HIP 914 A4" spawnuje ona 4 skrimery, nie posiada żadnej obrony.

Frakcja Empire Pact ma ma dwie placówki na "HIP 914 B1E i B2A" (niestety układ oddalony o 82k Ls-ów), Pierwsza jest identyczna jak w poprzedniej frakcji, placówka na B2A spawnuje 6 skrimerów i jest chroniona przez losowy statek rezujący się na ziemi (po zniszczeniu skrimerów przy pomocy rakiet jest dość czasu aby się wylogować zanim statek przeciwnika wystartuje i zacznie atakować).

Zasada jest podobna jak powyżej. Stakujesz misje na Masakry dla danej frakcji, tłuczesz skrimery i oddajesz misje po ich ukończeniu. Powodzenia.
Odpowiedz
Galenrog, to jest Exploit a w/g regulaminu frakcji jest zakaz używania exploitów w grze.
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
(23.11.2016, 09:28 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Galenrog, to jest Exploit a w/g regulaminu frakcji jest zakaz używania exploitów w grze.

Kto nigdy nie robił "relogów" i "Stakował" misji "Massacre XXX ships", niech pierwszy odpala torpedy.
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz