10.12.2017, 15:43 UTC
Ogromne dzięki za porady, wiedziałem że mi pomożecie się zdecydować. 
Ponieważ bardziej do Elity, i innych symulatorów to wstępnie zdecydowałem się na Oculusa, no i ten Dash 2.0 fajnie wygląda, poza tym nadwyżkę kasy wpakował bym w kartę graficzną. Bo GTX970 to za mało.
Bo sprzęt nie domaga? Czy poczekać na jakieś obniżki? Czy jeszcze z jakiegoś innego powodu?
Ponieważ bardziej do Elity, i innych symulatorów to wstępnie zdecydowałem się na Oculusa, no i ten Dash 2.0 fajnie wygląda, poza tym nadwyżkę kasy wpakował bym w kartę graficzną. Bo GTX970 to za mało.
(09.12.2017, 09:25 UTC)Yata_PL napisał(a): nie bralbym zadnego z powyzszych
(09.12.2017, 12:10 UTC)Pueblo napisał(a): jako uzytkownik Rifta CV1, napisze oczywiscie ze bierz Rift (nie potrzebujesz dodatkowego sensora, 360 i room scale dziala dobrze na dwoch sensorach ktore sa w zestawie). Za riftem przemawia, przede wszystkim cena + touch'e + Dash 2.0.Nie brać z jakiego powodu?
Ale jesli nie masz cisnien i nie jestes do konca pewien, nie bralbym zadnego na ta chwile.
Bo sprzęt nie domaga? Czy poczekać na jakieś obniżki? Czy jeszcze z jakiegoś innego powodu?
(09.12.2017, 23:38 UTC)Elena Green napisał(a): Kristoz, jak chcesz to wpadnij do mnie, numer znasz - przelecisz się i zobaczyszBardzo chętnie bym zobaczył zanim kupie (zgadamy się przez PW). Miałem okazje spróbować Oculusa i Viva, ale tylko przez chwilkę i nie na Elicie. Vive zrobił ogromne wrażenie trybem room scale, oculus mniejsze, ale nie miał jeszcze Touch'y.![]()
Wybór jest jedenporównanie z maja jest już bardzo przestarzałe i giną wszystkie argumenty które kiedyś miał HTC (dwa sensory)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
porównanie z maja jest już bardzo przestarzałe i giną wszystkie argumenty które kiedyś miał HTC (dwa sensory)
MOJE ODZNAKI