22.08.2017, 15:55 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2017, 16:00 UTC przez Yata_PL.)
(22.08.2017, 15:48 UTC)Baton napisał(a):(22.08.2017, 15:32 UTC)Yata_PL napisał(a): toś wysmarował... niczym wcześniejszy spoiler/cytat Robinusa
Elite w VR to oferta na 2 tyg ? Everspace VR ? Dziesiątki flight/car symulatorów ?
Ja nie komentuję Twoich opinii w większości tylko przedstawiam swoje. Moje VR większość czasu leży i się kurzy :Ja trochę Robinusa znam, co tydzień nowa dziew... gra znaczy, a ilość naprawdę świetnych gier w VR jest bardzo znikoma, na ogół są to tytuły jakoś tam lepiej lub gorzej działające, w większości gorzej
CO do paczki to też patrzyłem czy mogę wysłać z Amazona UK do Polski ale nie, natomiast spokojnie mógłbym kupić i wrzucić w jakiś Eagle Transport, pewnie nie wezmą więcej niż £40 i nie będzie żadnego cłaOczywiście potem w razie czego jest sporo bujania z gwarancją itd, tak że nie namawiam.
uznajmy zatem ze mojego pierwszego zdania nie bylo pomimo ze nie widzialem dopisku " w moim przypadku"
u mnie sprzet sie nie kurzy ani jednego dnia , wspomnialem o Elite i Everspace ? bo wiem ze Robinus w te swietne tytuły grywa i nie sa to gry na chwile

gier simowych idealnych dla Oculusa jest wiecej a ze w owe nie grywasz tego komentować nie bede...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.