12.07.2017, 19:01 UTC
(12.07.2017, 15:02 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(12.07.2017, 14:51 UTC)GRumaN napisał(a): nOO tOO zaraz łykam,bo kręcą mnie bardzo te kolory a sam klimat "raider" to nie koniecznie. I gdy statek będzie nadszarpnięty czasem, stopniem zużycia gdzie z pod rdzawej farby prześwituje połyskliwie metal, to jest TO stary wiarus i jego hawk. Cholera (ups.)
przydały by się jeszcze gdzie nie gdzie jakieś wgnieciona blacha to tu to tam na skorupie i tym podobne rzeczy - no masz ci los Rozmarzyłem się trochę i zapędziłem zapewne.
![]()
Dzięki za info.
pzdr.
Anakonda posiada bardziej szczegółowy od innych statków model uszkodzeń, tak że strać trochę Hulla i będziesz miał powyginane blachy
dzięki Mathias
AVE!

bo kręcą mnie bardzo te kolory a sam klimat "raider" to nie koniecznie. I gdy statek będzie nadszarpnięty czasem, stopniem zużycia gdzie z pod rdzawej farby prześwituje połyskliwie metal, to jest TO stary wiarus i jego hawk. Cholera (ups.)
przydały by się jeszcze gdzie nie gdzie jakieś wgnieciona blacha to tu to tam na skorupie i tym podobne rzeczy - no masz ci los Rozmarzyłem się trochę i zapędziłem zapewne.