30.06.2017, 05:13 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.06.2017, 05:29 UTC przez Yata_PL.)
(29.06.2017, 12:40 UTC)Baton napisał(a): Co do VR to ku mojemu zaskoczeniu nie zrobiło na mnie wielkiego wrażenia, natomiast zrobiło na mojej karcie bo klatki poszły na 45 FPS
a na mnie zrobiło , ciary mialem podczas ladowania i pierwszego spotkania z kurczakami , mam wrazenie ze caly klimat zbudowala oprawa dzwiekowa ( Baton kup wkoncu lepsze sluchawki
, w kwesti FPS jak sie uaktywnily artefakty na lejcach to wydropilo ponizej 40 fps. W korytarzach to okolo 60 fps. Sporo nas tam bylo , moze dlatego tak slabo ..chyba juz pora na nowe mobo +cpu.
(29.06.2017, 21:17 UTC)BatonJak to zadziałało u mnie napisał(a): Będąc w Mel 22 Sector ZU-P c5-1 włączyłem urządzenie i zeskanowałem, w wiadomościach pojawiają się trzy pozycje Unknown Signal, z których można odtworzyć audio
W systemie Mel 22 Sector NX-U d2-27 po wyrzuceniu ze statku Unknown Link i zagraniu środkowej z tych trzech wiadomości laser pokazał na bazę. Oczywiście mało to dało bo baza już znana, ale ważne że działa. Wystarczy jeden Unknown link.
graty za obczajenie tego samodzielnie
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.