18.06.2017, 21:20 UTC
Postanowiłem przetestować - wsiadłem w Pana Ziemniaka, raz dwa doleciałem do Synuefe. Jacyś goście w systemie - wiadomo. Wszedłem do sklepu - dwie wiadomości - jedna zła - ceny statków i modułów 100% - druga dobra - kupiłem Cuttera bez uprawnień. Niestety, kasy mi brakło na lepsze tarcze, ale co tam, stres test to stres test. Lecę do ruin - jacyś goście w okolicy - normalka. Ląduję - raczej próbuję, bo po chwili zaczynają do mnie naparzać z mocno zinżynierowanych broni (cutterek oczywiście stockowy) - mass lock z drugiego cuttera, koleś z gunshipa mnie rozniósł w parę sekund. Na szczęście mam na rebuy. Wchodzę w solo, lecę do ruin, zbieram kamyki wracam, siadam na stacji i przechodzę w open. Sprzedaję kamyki i właśnie odbębniłem pierwszą część. Przerabiam cuttera na koparkę - w którymś z systemów w okolicy znajduję pas asteroidów - chwilę kopię niezauważony, ale nie ma Samarium. Kopię dalej - poszło 80 prospectorów - wreszcie znajduję, wracam - przy wejściu do stacji znowu do mnie jacyś debile zaczynają nawalać z czegoś, ale już mam Biwavey i shield boostery, więc mi to zwisa - wlatuję, oddaję "test" zaliczony.
Prawdę mówiąc nie wiem, po co to było robić - chyba tylko, żeby cutterem wylecieć ze stacji i wlecieć bez docking komputera.
Prawdę mówiąc nie wiem, po co to było robić - chyba tylko, żeby cutterem wylecieć ze stacji i wlecieć bez docking komputera.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)