22.04.2017, 12:44 UTC
(22.04.2017, 04:32 UTC)Berecik napisał(a): Ciekawe rozwiązanie
Widzę, że budowę joya masz obcykaną - Panowie chyba rozwiązał się problem z serwisem Saiteków
A tam bez przesady
ja tylko się przypiąłem się do przycisków i je zdublowałem, w elektronikę głęboko nie wnikałem. (22.04.2017, 06:07 UTC)Baton napisał(a): Kudos
Jakby nie moja niewygasająca gwarancja to bym ponegocjował z Tobą przerobienie mi jednego w ten sposób
W sumie to żadnych plomb gwarancyjnych po drodze nie spotkałem, a i wiercenia można by uniknąć. Więc dało by się i bez utraty gwarancji

(22.04.2017, 07:51 UTC)Yata_PL napisał(a): fajny mod, do autora - czy mozna by wten sposób poprzez odpowidnia modyfikacje zwiekszyc ilosc przycisków ? nie duplikowac T tylko powiekszyc możliwości joya ?
Wszystko się da, ale zależy od finansów, chęci i czasu
. Najprostszy sposób jaki mi przychodzi do głowy, to kupujemy Numpada USB, wybebeszamy, podpinamy się pod przyciski klecimy jakąś obudowę i mamy dodatkowe 16 przycisków(a z shiftem na yoju aż 32), oczywiście kosztem przycisków na klawiaturze.
A jak jeszcze chcemy jeszcze osie analogowe to kupujemy pada i podobnie jak wyżej
Na razie testowałem z padem do PS4 i działa. Tylko szkoda mi pada żeby go wybebeszyć.
no i jak ja bym potem grał na konsoli? Musiał bym kupić drugi, ale to drogi pad

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)