15.04.2017, 21:08 UTC
(15.04.2017, 20:19 UTC)Calvarian napisał(a): Nie wiem co wy tak straszyliście tymi ustawieniami do kamery, usiadłem i w 5 min se na hotasie x zrobiłem.
Ty fanboy, zaraz napiszesz, że nie każdy za tydzień będzie miał elitę z eksploracji ;
Obserwacja sporu o ustawienia kamery mi się podoba, z jednej strony użytkownicy piszą że FD za leniwy, żeby ustawić, z drugiej strony FD pisze, że użytkownicy zbyt leniwi żeby ustawić. Spór trwa i niewątpliwie za kilka dni przerodzi się w dyskusję o Open/SoloA ja cały dzisiejszy dzień przechodząc rekonwalescencje szukałem Adaptive Encryptors Capture i nic. Kupiłem Delfina, zrobiłem pierwszą w życiu misję pasażerską - Delfin bardzo fajny, wożenie nie aż tak, ale lata się do ciekawych miejscówek których bym pewnie sam nie trafił, więc czemu nie.
AEC to będzie zmora, ale muszę je mieć, miałem jedną sztukę, zrobiłem DSS na fast i wyszedł mi słaby roll, ale i tak skaner jest znacząco lepszy, więc potrzebne mi kilka sztuk, żeby znowu spróbować.
To że skaner zrobiony jest lepszy to się najbardziej przekonałem jak na tym Delfiie zacząłem używać zwykłego DSS i przez chwilę myślałem, że coś jest zepsute, bo tak wolno działał

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)