(12.04.2017, 22:24 UTC)Yata_PL napisał(a): patrze na to pod kątem balansu - przegięte A ubija B. Dla gry w Open najlepiej jest jak "ról" jest mniej więcej po równo i przynoszą podobny zysk, a nawet jak większy zysk to przy wiekszym ryzku, takie pstryknie po planetach w bance to żadne ryzko.
OK, moim zdaniem znacznie przeceniasz to jak szybko zarobisz na tych planetach, mamy przykład Arnula który zrobił 8 baniek w półtorej godziny, na misjach na masakrę łatwo zrobię trzy razy tyle i jak tam jestem korwetą to ryzyko dla mnie jest żadne, a już nie mówię jak się jest w skrzydle.
Właśnie poprawili balans, bo ja dla dwudziestu milionów to musiałem eksplorować bity tydzień nie będąc przez samą grę specjalnie za to nagradzany, liczyła się tylko moja satysfakcja, teraz przynajmniej mam z tego i kasę.
Nie zgadzam się, że tylko ryzyko powinno być nagradzane, powinien być nagradzany wysiłek włożony w coś i tylko osobom, które tego naprawdę nie robiły wydaje się, że eksploracja jest banalna, spróbuj coś konkretnego znaleźć to pogadamy, może jakiś statek pokoleniowy?

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)