30.03.2017, 18:52 UTC
Robi się wątek o narzekaczach, może w końcu trzeba
Ja coraz mniej wchodzę na forum bo po pierwsze się trochę wypaliłem a po drugie mi się nie chce ciągle czytać jakiejś krytyki, nawet jak jest konstruktywna (niestety rzadko) to mnie ona mało obchodzi, co mi z tego, że mogli zrobić to czy tamto lepiej, ale nie zrobili bo mieli inną wizję niż ja, albo nie mieli czasu/kasy itd. Ja się wolę bawić tym co mnie cieszy, a jeśli nic bym takiego nie mógł w Elicie znaleźć to bym w nią nie grał ani tym bardziej bym nie wchodził na jakieś forum narzekać, niestety są ludzie, dla których to się wydaje głównym zajęciem. Też mnie nie cieszy ciągłe powiększanie listy zignorowanych użytkowników, jeśli się okaże, że muszę ignorować połowę ludzi, to chyba czas przemyśleć czy to jest dla mnie dobre miejsce.
Z przykrością rano stwierdziłem, że może ekipa Mysterona ma lepsze podejście do Elity niż niektórzy bardzo wokalni tutaj
Ja coraz mniej wchodzę na forum bo po pierwsze się trochę wypaliłem a po drugie mi się nie chce ciągle czytać jakiejś krytyki, nawet jak jest konstruktywna (niestety rzadko) to mnie ona mało obchodzi, co mi z tego, że mogli zrobić to czy tamto lepiej, ale nie zrobili bo mieli inną wizję niż ja, albo nie mieli czasu/kasy itd. Ja się wolę bawić tym co mnie cieszy, a jeśli nic bym takiego nie mógł w Elicie znaleźć to bym w nią nie grał ani tym bardziej bym nie wchodził na jakieś forum narzekać, niestety są ludzie, dla których to się wydaje głównym zajęciem. Też mnie nie cieszy ciągłe powiększanie listy zignorowanych użytkowników, jeśli się okaże, że muszę ignorować połowę ludzi, to chyba czas przemyśleć czy to jest dla mnie dobre miejsce.Z przykrością rano stwierdziłem, że może ekipa Mysterona ma lepsze podejście do Elity niż niektórzy bardzo wokalni tutaj

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)