(29.03.2017, 17:01 UTC)Baton napisał(a):(29.03.2017, 15:05 UTC)Yata_PL napisał(a): Widzialem niedawno streama z odpowiedziami Sandro, polowa odp. byla w stylu "too munch time\cost" lub " I don't know.." to pokazuje dobitnie gdzie oni maja pecetowych veteranow tej gry o backersach nie wspomne bo ci w wiekszosci sie juz wykruszyli. Na koniec Ed podsumowal ze padl rekord w odpowiedziach na streamie. Poczulem sie kolejny raz zrobiony w konia...
Nie ma co kupować kota w worku panowie, proponuję z następnym sezonem poczekać aż wyjdzie cały i potem podjąć świadomą decyzję czy go kupić czy nie na podstawie tego co już jest, a nie na podstawie tego co Wam się wydaje, że będzie po oglądnięciu trailera reklamowego
Nie chodzi o kase tylko o podjescie do klienta, do stałych bywalców forum których devsi poprosili aby zadawali pytania na temat przyszłości Elity ( zbierano je poprzez Ed forum , reddita i cos tam jeszcze) przez tydzien uzbierało sie okolo 280~300 pytań , na które Fdev zadeklarował sie udzilic sie opowiedzi na streamie z Sandro i Edem. Widziałem ze niektórzy wypocili całe elaboraty , zadano sobie trud aby to pozbierac , większość odpowiedzi była słaba, zdawkowa lub tak jak wyżej napisałem. Po 1.5h ogladania nie utkwilo mi w pamięci nic czym warto się podzielić.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.