29.03.2017, 08:38 UTC
Nie wiem czy korzystaliście ale warto rozważyć, Steam Family sharing. Można udostępniać swoją bibliotekę Steam do użytku innej osobie, co przećwiczyłem z Goliatem właśnie. Trzeba się zalogować swoim kontem Steam na komputerze tej drugiej osoby i zaznaczyć opcję że się zgadzacie na korzystanie. Od tej pory ten drugi może sobie instalować wasze gry i ich używać i jedyny limit jaki jest to że nie możecie grać jednocześnie w tą samą grę.
Fantastycznie się to nadaje do VR właśnie bo jest sporo tytułów które się używa przez 30-50 minut i nie ma żadnego sensu żeby dwie osoby je kupowały
Większy sens przy Vive bo tam macie wszystko na Steam, ja mam większość na Oculus Home i tam nie ma tak dobrze, ale sobie pokorzystam teraz z tego co Goliat ma, głównie właśnie rzeczy które się oglądnie raz tak jak Apollo 11.
Fantastycznie się to nadaje do VR właśnie bo jest sporo tytułów które się używa przez 30-50 minut i nie ma żadnego sensu żeby dwie osoby je kupowały

Większy sens przy Vive bo tam macie wszystko na Steam, ja mam większość na Oculus Home i tam nie ma tak dobrze, ale sobie pokorzystam teraz z tego co Goliat ma, głównie właśnie rzeczy które się oglądnie raz tak jak Apollo 11.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)