07.03.2017, 12:04 UTC
Piterski. Robo Recall to chyba najlepsza gra dla mnie w tym momencie. Gram już jakieś 7 godzin i jeszcze czuję że coś wycisnę, choć przeszedłem całość, ale teraz robię sobie powoli achievmenty. Podoba mi się na tyle, że czasem po prostu wykańczam którąś falę, a potem się po prostu teleportuję po okolicy oglądając sobie miejsca, świetnie zrobiona.
Miałem napisać - ma wyjść " I Expect You to Die" na Vive, mocno wam polecam i proponuję sobie ją przechodzić jak najwolniej umiecie, bez szukania rozwiązań na necie (da się, ja nie jestem mocarzem w puzlach a tylko w jednym miejscu mi zeszło z 40 minut bo nie zauważałem czegoś), gra jest super ale krótka więc trzeba smakować
Mówili o jakichś dodatkach ale na razie nie widzę.
Landfall też mi się bardzo podobało początkowo, ale jednak straciłem zapał, też świetnie zrobione, ale jakoś nie mój typ gry się okazał.
Takie rzeczy jak Robo Recall czy Landfall pokazują, że developerzy się nauczyli jak już coś robić wyglądającego graficznie bez specjalnych zarzutów i nadchodzą dobre czasy
Miałem napisać - ma wyjść " I Expect You to Die" na Vive, mocno wam polecam i proponuję sobie ją przechodzić jak najwolniej umiecie, bez szukania rozwiązań na necie (da się, ja nie jestem mocarzem w puzlach a tylko w jednym miejscu mi zeszło z 40 minut bo nie zauważałem czegoś), gra jest super ale krótka więc trzeba smakować
Mówili o jakichś dodatkach ale na razie nie widzę.Landfall też mi się bardzo podobało początkowo, ale jednak straciłem zapał, też świetnie zrobione, ale jakoś nie mój typ gry się okazał.
Takie rzeczy jak Robo Recall czy Landfall pokazują, że developerzy się nauczyli jak już coś robić wyglądającego graficznie bez specjalnych zarzutów i nadchodzą dobre czasy

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)