(06.03.2017, 09:42 UTC)Nizm0 napisał(a): No to wiadomo że po becie wszystko może się zmienić, ale fajnie że coś z eksploracją ruszają. Jak na razie z tego co pamiętam to zmniejszyli wpływ misji pasażerskich na rangę w exploracji ale nie widziałem nigdzie że mieli podnieść wymagania.
Mnie już tam rybka czy podniosą czy nie, ale jak kasa pójdzie w górę pięciokrotnie to Elite wbijasz jedną porządną podróżą do Kolonii i z powrotem
Dobra, cofam to, całkiem inteligentnie podnieśli opłaty, za same neutronówki czy czarne dziury jest zaledwie 1.2x więcej, 10x więcej jest za ziemiopodobny czy wodny świat i to jest bardzo fajna zmiana, teraz będzie warto lecieć 400k ls żeby zeskanować coś na końcu systemu co bulgota

Samo podnoszenie kasy i schematy do nowych skanerów to trochę przymało, ale powoli poprawiają, sam fakty dodania FSD boosta dla mnie bardzo zmienił eksplorację, dodali też ruiny, więc się teraz zawsze rozglądam po okolicy bardziej niż kiedyś, powolutku robi się ciekawiej, mam nadzieję, że zdąży się zrobić naprawdę fajnie zanim już wszystko oblecę

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)