(01.03.2017, 06:16 UTC)Robinus napisał(a):(28.02.2017, 19:57 UTC)Baton napisał(a): oj, kamery to się trzeba będzie nauczyć, na razie mam za sobą pół godziny ustawiania klawiszologii i jeszcze nie jestem zadowolony, ale cóż...
Ktoś wie, czy swoje ustawienia Holo-me będzie można jakoś zapisać/wyeksportować? nie chce mi się w tym grzebać jak mi przepadnie po becie
Mogę się mylić, ale może wystarczy zapisać bindy z katalogu bety i wgrać je do oryginału?
Bindy do Holo-me? Nie pytałem o bindy do kamery, te sobie na pewno skopiuję, bo to kupa roboty.
Też na początku zacząłem ustawiać pada, ale się w końcu poddałem, bo bym musiał ustawić cały ruch i się go przyuczyć, więc ustawiłem joystick. Jak masz free cam, to jestem dość pewien, że nie możesz ruszać statkiem, bo byś kierował dwoma urządzeniami w ruchu na raz w pełnym zakresie (jeśli się mylę to też będę musiał ustawić xboxa, ale wątpię)
Ruszać statkiem mogłem tylko po wybraniu jednej z tych domyślnych kamer.
Strasznie to skomplikowane - w pewnym momencie chciałem po prostu żeby mi dodali przycisk pod tytułem Stara Kamera, bo tylko to mi było potrzebne dp zrpbienia jednej fotki. Nie wiem jak się w tym wszystkim ma połapać ktoś kto robi sporadycznie jakiś screenshot, to będzie dla niego niepotrzebna męka

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)