(31.01.2017, 16:59 UTC)Yata_PL napisał(a):Ależ niech nasycą, naprawdę się powinieneś przestać przejmować tym co robią inni, jak wbijają elitę i ile mają kasy, bo nigdy się nie będziesz dobrze bawił. Ja nie widzę co będzie złego, że wskoczę do statku Yarlama jak mi pozwoli, oglądnąć sobie ciekawe miejsce jakie znalazł, VR 33. wieku w końcu, jako wielki fan powinieneś to bardziej rozumiećCytat:Baton I już zaczynacie się martwić, że ktoś będzie dymił, na brodę Zeusa co za marudy))))
Ja uważam, że wszystko co będzie ułatwiać co-opa jest świetne, mam w nosie realia gry gdzie latam statkiem kosmicznym strzelając laserkami, c'mon
Tutaj akurat nie do końca sie zgadzam, odkrywcy wykazuja sie cierpliwością i z poświeceniem przemierzaja galaktyke w poszukiwaniu super widoków, wrażeń i ujec zdjeciowych , przy takim podejsciu ilość exploratorow może zmaleć , a ci co mieli w planach ruszenia w dane mijsca nasyca swoje oczy w statku kolegi nie kiwajac palcem .

Co Ciebie boli, że tam nie leciałem dwa tygodnie, bo naprawdę nie kumam?
Po drodze do pracy zapał mi spadł, całe to multicrew jest głównie pod pjupju, które mi się dość znudziło, choć trochę się przyda w eksplo i robieniu zdjęć, ale chyba w dość niewielu specyficznych przypadkach, obym się mylił, na przykład skanowanie Obelisków choćby w dwójkę może być fajne.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)