(10.12.2016, 07:47 UTC)Yata_PL napisał(a): Na podstawie tego smiem watpic w Twoje szczere intencje rozmowy o grach VR i pochylam sie ku tezie ze jest to kij w mrowisko
:*
![[Obrazek: bk2WEHe.png]](http://i.imgur.com/bk2WEHe.png)
Nigdzie nie pisałem, że nie ma gier w które można pograć dłużej niż 2 godziny, wymyśliłeś to sobie, ja się poważnie pytałem w co grasz, żeby podjąć świadomą decyzję. Twoja lista w moim przypadku się nie sprawdza, bo ja nie pogram w coś takiego jak Serious Sam, wydanie 4k PLN na to żebym stał i strzelał w lecące na mnie potwory to dla mnie mocna przesada, ale mam już swoje lata i moje gusta się zmieniły ostatnio poważnie, więc to nie chodzi o to, że krytykuje Twoje wybory, po prostu u mnie to nie zadziała, ale chciałem zobaczyć co inni używają.
Dlatego też głównie zacząłem od zakupu Oculusa, wiem, że do 30 dni go mogę oddać, co bez wahania zrobię jeśli się okaże, że nie ma software'u który mnie wciągnie. Mam nadzieję, że to będzie Elita, podczas ostatnich jazd po księżycach poszukując gejzerów cały czas miałem świadomość jak dużo lepiej to będzie wyglądać w VR, może się nie zawiodę. Ale nie będę trzymał na siłę, jeśli się okaże kiepskie.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)