10.12.2016, 07:47 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.12.2016, 08:49 UTC przez Yata_PL.)
(08.12.2016, 09:25 UTC)Baton napisał(a): Może odkopię swoje oryginalne pytanie, wiem, że kilka osób ma tu OR.
Na jakie gry ze sklepu Oculusa wydalibyście dziś £100 ?
Ja nie mam oculusa ale wydalem tam nie raz kasę, ostatni raz na EVE Valkyrie (co bylo bledem i nie dlatego ze to slaba gra ale tydzien pozniej ukazala sie wersja dla Vive a ja spędziłem niemile 2 godziny grzebiac w menu gry ruchem glowy aby bindowac x52 , te rozwiazanie Oculusa jest slabe ) smialo tez moge polecic Asseto Corse ale wiem ze Ty scigalek nie lubisz. Najwiecej godzin to chyba ostanio przesiedzialem w darmowym Lucky Tale, moge tez ja polecic dzieciom i matkom tychże.
Radze tez przed decyzja zapoznac sie z watkami na forum frontiera - " rift color banding" Ludzie posiadajacy obecnie oba rozwiazania do grania w ED wybieraja.... nie zgadniesz. Pozatym zamiast wpisac w wyszukiwarke steama literki VR gdzie wyskocza ci gry na oculusa i viva oraz crossplatformowe to wolisz poraz kolejny siac zamęt. 99% gier z steam pokrywa sie z grami widniejacymi na Oculus Store i Viveport. Podawalem Ci tez w innym watku pokazna ilosc tytułow AA i Aaa podwazajac twoje twierdzenie ze nie ma gier w ktore mozna pograc dluzej niz 2h . Na podstawie tego smiem watpic w Twoje szczere intencje rozmowy o grach VR i pochylam sie ku tezie ze jest to kij w mrowisko
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.