26.11.2016, 17:50 UTC
(26.11.2016, 16:38 UTC)Baton napisał(a):(26.11.2016, 16:16 UTC)Robinus napisał(a): Najlepsze jest 7 sekund 0:20 - 0:27, kiedy wszyscy oglądający są wdzięczni za wyłączony mikrofon
... przerąbane. Mają zamiar naprawić tego buga?
I co się dzieje z Twoją grą? Ja miałem raz "matchmaking server error" ale to się zdarzyło i nie powtórzyło więcej...
7 sekund, sorry, to taki film dla supportu, nie chciałem nic z niego ciąć :
Z grą? Nie wiem, dużo gram to widzę błędy częściej niż Ci co grają mniej. pewnie zrobiłem z tysiąc skoków po neutronówkach, z tego 3 razy trafiłem na buga, to nie jest tak dramatycznie źle. szkoda, że aż taki niemiły w następstwach, ale cóż. Normalnie masz disconnecta, wo włączasz grę z powrotem i się tym nie martwisz.
Ja poważnie się uśmiałem z tych 7 sekund, jak wyobraźnia zaczęła mi podpowiadać jaka wiązanka tam poleciała. Ja tak przez 7 sekund bym się musiał postarać, żeby jakoś porządnie pobluzgać.
Te 7 sekund ciszy jest dla mnie bardziej wymowne niż cała reszta

Nie krytykowałem braku montażu.
Błąd się pojawia po próbie włączenia mapy przy neutronówce. Ja się naskakałem przez te kilka dni, ale neutronówkę odwiedziłem kilka razy. Ciekawe, czy wina w takim razie w gwieździe czy w częstym skakaniu do mapy...
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u