(09.11.2016, 14:01 UTC)Tesu napisał(a):(09.11.2016, 13:54 UTC)Yautja napisał(a): Jak będą pochłaniacze w Andromedzie to będzie ściema i niespójność w budowaniu uniwersum.Nie bedzie to jednak ani pierwsza, ani z pewnoscia ostatnia taka niespojnosc w grach z uniwersum ME. Mnie do tej pory najbardziej chyba razi pozbawione wiekszej logiki postepowania Salarian w ME3, a przeciez wedlug lore uniwersum ME sa oni najinteligentniejsza z ras...
Taaa... z jednej strony takie super smaczki jak to, że jeżeli puściło się wolno Batarianina-terrorystę w dodatku Bring Down the Sky, to spotyka się go w trójce i przy odpowiedniej gadce Batarianie nas wesprą, nawet po wydarzeniach z DLC do 2 The Arrival (swoją drogą, po co cała ta akcja ze szturmem na Cytadelę w pierwszej części jak Żniwiarze mogli użyć przekaźnika, którego używają w The Arrival i nikt by się nie połapał), a z drugiej Salarianie strzelający focha, bo nie chcemy wybić Krogan w chwili gdy mogą być bardzo pomocni w starciu z Reaperami

(09.11.2016, 14:28 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): A ja Wam całkiem szczerze powiem, że nawet nie pamiętałem o tej zmianie i zupełnie mi nie przeszkadzałamoże dlatego, że zawsze gram biotykiem i broń jest dla mnie zdecydowanie drugoplanowa
Dla mnie ma bo gram praktycznie zawsze żołnierzem nastawionym na walkę w zwarciu. A za wsparcie najczęściej robią Garrus i Liara
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
YT: Obywatel Yautja - YouTube

.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)