19.10.2016, 10:19 UTC
(18.10.2016, 16:21 UTC)Yata_PL napisał(a): Edit - Serious Sam przetestowany , chektolitry krwi przelane - wypas
Napiszesz cos wiecej o tym Serious Sam w VR? Z jednej strony wyglada intensywnie, z drugiej zastanawiam sie jaka tak naprawde ma zywotnosc ten tytul.
Ja poki co jestem pod olbrzymim wrazeniem tego, co widzialem w Call of the Starsteed. Zabieralem sie za ten tytul bez wiekszych oczekiwan, poczatek byl ledwie ok, ale im blizej konca produkcji i im bardziej odjechany robil sie jej klimat, tym bardziej mi szczeka opadala.
Dosc fajnie gra mi sie tez w BellyBots. W wyobrazni robie matrixowe uniki przez lecacymi w moim kierunku pociskami, z boku te moje podrygi wygladaja pewnie zalosnie. Jakby nie bylo, na wyzszych poziomach idzie sie niezle spocic.
Quanero bylo interesujace, szkoda tylko, ze calosc jest tak malo interaktywna.
Niebawem powinna zaczac sie halloweenowa wyprzedaz na Steam, wtedy pewnie hurtem wezme ADR1FT, The Solus Project, Onward, Raptor Valley, Vanishing Realms i Space Pirate Trainer. Po czym i tak pewnie 90% mojego czasu z Vive bede spedzal w ED.