07.10.2016, 16:13 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2016, 16:31 UTC przez Yata_PL.)
(07.10.2016, 12:06 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Kilka pytań jeszze:1. Zmiennik gąbki na twarz - jest recka na forum od Adixa , moja sztuka dzis dolecial , polecam , poprawia komfort i FOV
1. Co to jest VR Cover?
2. Czy Intel Core i5 4590 @ 3.30GHz wystarczy czy proponujesz zmienić na i7? (Grafę mam 1080 ASUS Strix, więc to akurat jestem pewien, że wystarczy).
2. Na początek myślę wystarczy, kupiłbym dobra pastę i zrobił wyższe taktowanie niz 3.3. A w turbo mode ma ile ?
(07.10.2016, 13:20 UTC)Baton napisał(a): Też właśnie rozważam czy by nie kupić sobie VR, ale nie jestem zdecydowany. Czytanie Waszych opinii mi trochę nie pomaga bo ja testowałem Oculusa i Vive i ja bym obraz określił jako mniej więcej czytelny (w porównaniu z DK2 który miałem długo), więc jak tu czytam "że jest jak żyleta" to niestety myślę, że to jest pogląd zabarwiony emocjonalnie bo to nic nie ma wspólnego z żyletą :![]()
Baton ,mam wrażenie ze cały czas porównujesz wirtualnie i robisz odnośniki do przeszłości. Ja tez na początku ( maj tego roku) miałem zastrzeżenia, ale minęło 5 miesięcy i teraz jest 2 razy lepiej , a CMDR Adix napisał ze jest jak żyleta przy tescie SS 4x co dalo mu 30 fps czyli grac nei mozna. W tej chwili nie ma co porównywac do DK2 , pomijajac gorsza matryce DK2 to czy w tamtych czasach miałeś odpowiednia grafe zeby supersamplowac obraz 2x ? Myślę ze możesz sobie wyobrazić co to daje w goglach.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.