08.03.2021, 12:11 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.03.2021, 12:13 UTC przez Fenyl de Lechia.)
Powiem szczerze, że ograniczanie się do jednego systemu jest niewykonalne - nie znajdziesz w nim wszystkiego.
Dlatego też, tak jak założenia są jak najbardziej słuszne, (oprócz security, które jest wydmuszką) to znalezienie jednego systemu ze wszystkim będzie ekstremalnie trudne. Próba zamknięcia się w jednym systemie zdecydowanie utrudni Ci grę.
ED to gra o lataniu statkiem, dlatego też - trzeba latać
Zwłaszcza między systemami 
Dla mnie osobiście system domowy to system, w którym trzymam statki - nic więcej. I jest to nasza HRka - będąc allied z TWH mam dziesiątki systemów z dziesiątkami misji w zasięgu 2-3 skoków, pewnie każdy możliwy materiał na planetach i dowolny rodzaj pierścieni do kopania
Dlatego też, tak jak założenia są jak najbardziej słuszne, (oprócz security, które jest wydmuszką) to znalezienie jednego systemu ze wszystkim będzie ekstremalnie trudne. Próba zamknięcia się w jednym systemie zdecydowanie utrudni Ci grę.
ED to gra o lataniu statkiem, dlatego też - trzeba latać
Zwłaszcza między systemami 
Dla mnie osobiście system domowy to system, w którym trzymam statki - nic więcej. I jest to nasza HRka - będąc allied z TWH mam dziesiątki systemów z dziesiątkami misji w zasięgu 2-3 skoków, pewnie każdy możliwy materiał na planetach i dowolny rodzaj pierścieni do kopania
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)