Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poradnik Od zera do Killera - Miliardera
(22.12.2020, 10:44 UTC)Ghost Hunter* napisał(a): Siemanko.
Nie mogłem znaleźć  lepszego, odpowiedniego tematu więc zapytam tutaj (jako świeżak w TWH).
Jestem Kadetem i na początek przerasta mnie ilość systemów w których można działać i informacji, które znajdują się na forum, za co jednocześnie podziwiam Was, tj. za za ogrom pracy włożony w rozwój TWH.
Chcciałbym przenieść się do któregoś z naszych systemów ale nie wie, który wybrać.
Dlatego prośba, czy może ktoś podać info i jakieś wskazówki, gdzie można zacząć robić karierę, w którym z systemów, tak żeby ogarniać zadania z Sali odpraw i zarobić trochę grosza na modyfikację statku.
Na razie mam podstawę Pytona, którego powoli ulepszam z klasami do A i Cobrę na przeloty, żeby w razie zestrzelenia nie płacić zbyt dużo za odkup statku.
Myślę, że byłaby to przydatna informacja dla przyszłych Kadetów, gdzie mogą się udać i stawiać pierwsze kroki w TWH, żeby np. nie wpaść w jakiś niebezpieczny układ i nie stracić od razu staku na który zbierali kilka dni.
W razie co prosze przenieść mój post do  innego odpowiedniego tematu.
Pozdro

Tak jak Kartonowy, odradzałbym HR'kę. Bo faktycznie bardzo często jest na czerwono, zamknięta. A systemów w TWH jest multum, na pewno znajdziesz coś dla siebie. Trudno poradzić który konkretnie wybrać. Trudno też sugerować jakikolwiek system pod robienie zadań z SO. Zadania się zmieniają niemalże codziennie, wynika to z planów i działań Margrabiów czy Rotmistrzów. Tu nie ma złotego środka. Ale nic nie stoi na przeszkodzie żebyś pozwiedzał sobie tereny TWH, poobwąchiwał systemy, posprawdzał co w nich jest, jakie są stacje, czy są RES'y, czy nie ma.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Poradnik Od zera do Killera - Miliardera - przez Brachu - 19.07.2016, 05:53 UTC
RE: Poradnik Od zera do Killera - Miliardera - przez Domi Nostrae - 21.07.2016, 10:41 UTC
RE: Poradnik Od zera do Killera - Miliardera - przez Banson82 - 22.12.2020, 12:34 UTC