10.08.2019, 17:42 UTC
(10.08.2019, 03:09 UTC)alkonister napisał(a): Ja osobiście postawie się tym postem w obronie blizza gdyż może i monetyzacja wowa jest na największym poziomie od lat ale sprowadza się tylko do 9(?) wizualnie różniących się wierzchowców, które w żadnym stopniu nie zmieniają gameplayu. (Ponieważ w całej grze masz ich ponad 200 i różnią się one tylko wyglądem.) Nie zrozumcie mnie źle, jestem graczem wowa( z dużymi przerwami) od pierwszego dodatku i widzę dużo niedoskonałości tej gry ale wskazywanie palcem na "monetyzacje" jest w tym przybadku bardzo chybione. Rozumiem że poprzedni post kierował się tym 15to-leciem ale spójrz ile ładnych ciekawych mountów dali nam w ostatnim patchu do zdobycia, bardzo łatwego zdobycia. (które mnie, gracza nastawionego na pve wcale nie interesują.
Agree to disagree, ja też jestem z nimi od początku z przerwami i skończyłem dopiero po legionie. Wyrażam swoją osobistą opinię na ten temat, jak Tobie to co się tam dzieje nie przeszkadza to pozazdrościć.
Jest wiele innych czynników które dla mnie świadczą o tym, że wow to już nie to samo i nigdy więcej tym nie będzie. Na przykład fabuła.
![[Obrazek: 96326.png?1548872402]](https://inara.cz/data/sigs/96/96326.png?1548872402)

.png)
.png)
.png)