09.07.2019, 13:48 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.07.2019, 13:49 UTC przez Fenyl de Lechia.)
@VerdantIvy6339 No to tak:
1. Powiem Ci szczerze, że ja do dzisiaj nie wiem, czy te opcje działają
Przy jet-cone chodzi o to, że możesz doładować swoje FSD scoopując gwiazdy neutronowe i białe karły, co zwiększa zasięg Twojego skoku i przy zaznaczeniu i przekalkulowaniu trasy powinno to być wzięte pod uwagę. Przy FSD boost powinno być podobnie, natomiast ponieważ te boosty są na jeden skok ja osobiście ręcznie wyznaczam system docelowy podkręconego skoku i z niego dalszą trasę.
2. Szybciej będzie użyć Detailed Surface Scanner, wystrzelić sondy i one zaznaczą Ci miejsca z tymi zjawiskami.
3. Możesz je sprzedać w systemie Kopernik na stacji planetarnej Kolonia Sobieski, tam jest nasza frakcja-córka TWH Colonia Initiative. A możesz też wrócić z nimi na tereny Husarskie i oblać nasze systemy deszczem map, za które ozłocą Cie Rotmistrzowie
oczywiście jak padniesz po drodze, to stracisz wszystko.
Podziwiam skakanie statkiem z 18ly, ja już bym nie wytrzymał
1. Powiem Ci szczerze, że ja do dzisiaj nie wiem, czy te opcje działają
Przy jet-cone chodzi o to, że możesz doładować swoje FSD scoopując gwiazdy neutronowe i białe karły, co zwiększa zasięg Twojego skoku i przy zaznaczeniu i przekalkulowaniu trasy powinno to być wzięte pod uwagę. Przy FSD boost powinno być podobnie, natomiast ponieważ te boosty są na jeden skok ja osobiście ręcznie wyznaczam system docelowy podkręconego skoku i z niego dalszą trasę.2. Szybciej będzie użyć Detailed Surface Scanner, wystrzelić sondy i one zaznaczą Ci miejsca z tymi zjawiskami.
3. Możesz je sprzedać w systemie Kopernik na stacji planetarnej Kolonia Sobieski, tam jest nasza frakcja-córka TWH Colonia Initiative. A możesz też wrócić z nimi na tereny Husarskie i oblać nasze systemy deszczem map, za które ozłocą Cie Rotmistrzowie
oczywiście jak padniesz po drodze, to stracisz wszystko.Podziwiam skakanie statkiem z 18ly, ja już bym nie wytrzymał
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)