09.04.2019, 12:42 UTC
(09.04.2019, 12:28 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(08.04.2019, 21:20 UTC)Dziadostwo napisał(a): Chyba nikt się nie gniewa, fajnie było z Tobą polatać - jako dziecko trybu solo (w przypadku eksploracji) sporo się od Ciebie nauczyłem odnośnie eksploracji w wingu, czy narzędzi takich jak ED-Discovery. Dzięki za wspólny czas.
Lecimy dalej, przesuwamy się w stronę celu. Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że znaleźliśmy się za Eaglem, w weekend dokowałem w Sacaqawea Space Port w systemie Skaudai CH-B d14-34. Szukam tam nowych, guardiańskich ruin (jedne są na pewno, może jest więcej?) - wbrew pozorom nie wszystkie systemy w bliskim sąsiedztwie tej mgławicy są odkryte, więc może jest jakiś sens krótkiego postoju.
Łoo, więcej ruin?! Byłem przekonany, że odkryto już wszystkie, jakie były do odkrycia!
Poszukać nie zaszkodzi
W okolicach tej mgławicy na pewno jest system z 3 lokacjami "guardian ruins" na jednej planecie (ich lokacja jest podana w kodeksie). Krążąc dookoła tego systemu wpadłem na kilkanaście kompletnie nieodkrytych systemów, więc w chwili obecnej kołuję sobie w tym rejonie na chybił-trafił. Może znów będę miał farta i na coś trafię? To byłoby coś. Jeśli nie...to trudno, zawsze wpadną jakieś tagi i kasa.Swoją drogą, @Strzygaa, tak sobie myślałem. A może zacząć na bieżąco dzielić się screenami, by nasze relacje nie były takie "suche"?
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)