07.04.2019, 09:05 UTC
Po długim umawianiu się, zmianie pierwotnych planów związanych z lokalizacją udało nam się w końcu spotkać. Co prawda zaczęło się od małej wtopy z mojej strony (za co jeszcze raz przepraszam), ale nie spodziewałem się, że blokada sięgnie również systemu Sol. Widocznie za wypadnięciem autobusu z rozkładu również stoi Heron Corp, ew. jakiś griefer zestrzelił tą 171-kę przy wylocie z pętli
Mam nadzieję, żę poślizg nie był duży.
Wieczór był to naprawdę ciekawy. Pierwsze lody przełamane zostały dość szybko, gdy zorientowaliśmy się, że najrozsądniej jest brać podwójne porcje trunków, gdy do baru są tak duże kolejki
Oprócz knajpianych rozmów o TWH, czy Elite, rozmawialiśmy dosłownie o wszystkim. To bardzo mnie cieszy, bo osobiście bardzo lubię ciekawych ludzi o wielu zainteresowaniach. Wydaje mi się, że dzięki temu spotkaniu będzie mi się grało z Wami lepiej, bo zwyczajnie będzie bardziej sympatycznie - niestety nie potrafię precyzyjnie określić tego jednym słowem, ale na pewno wiecie o co chodzi.
I tak minął nam wieczór. Mało brakowało, a przysiadłyby się do nas dwie urodziwe dziewoje, ale niestety....następnym razem bardziej postaramy się zwerbować nowe Kadetki
Mathias Shallowgrave, nie wiem potrafię oznaczać w wątkach, ale widzisz dobrze - to Dezerter
Mam nadzieję, żę poślizg nie był duży.Wieczór był to naprawdę ciekawy. Pierwsze lody przełamane zostały dość szybko, gdy zorientowaliśmy się, że najrozsądniej jest brać podwójne porcje trunków, gdy do baru są tak duże kolejki
Oprócz knajpianych rozmów o TWH, czy Elite, rozmawialiśmy dosłownie o wszystkim. To bardzo mnie cieszy, bo osobiście bardzo lubię ciekawych ludzi o wielu zainteresowaniach. Wydaje mi się, że dzięki temu spotkaniu będzie mi się grało z Wami lepiej, bo zwyczajnie będzie bardziej sympatycznie - niestety nie potrafię precyzyjnie określić tego jednym słowem, ale na pewno wiecie o co chodzi. I tak minął nam wieczór. Mało brakowało, a przysiadłyby się do nas dwie urodziwe dziewoje, ale niestety....następnym razem bardziej postaramy się zwerbować nowe Kadetki

Mathias Shallowgrave, nie wiem potrafię oznaczać w wątkach, ale widzisz dobrze - to Dezerter
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)