18.02.2019, 18:21 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.02.2019, 18:29 UTC przez Dziadostwo.)
Ostatnio mam trochę siedzenia w ciemni przy wywoływaniu filmów, ale zepnę się. Wstępnie jestem chętny - bardzo lubię wszelkie wycieczki, a do tej pory śmigałem zawsze sam.
Kolonia Sobieski to fajny pomysł - można od razu sprzedać tam mapy, ponieważ przy takiej eskpedycji na pewno będzie ich sporo (zakładając, że nie będziemy ich przepijać po drodze). Tym sposobem, połączymy przyjemne z pożytecznym. Jeśli dodatkowo zahaczymy o rejon Odin`s Hold, to będzie także bogato - tam jest cała masa nieodkrytych WW/ELW.
(Mam tylko nadzieję, że z ilością map w tym wypadku nie przesadzimy?)
Nabiję zaraz fajkę i przestudiuję mapę - poszukam po drodze ciekawych przystanków.
Kolonia Sobieski to fajny pomysł - można od razu sprzedać tam mapy, ponieważ przy takiej eskpedycji na pewno będzie ich sporo (zakładając, że nie będziemy ich przepijać po drodze). Tym sposobem, połączymy przyjemne z pożytecznym. Jeśli dodatkowo zahaczymy o rejon Odin`s Hold, to będzie także bogato - tam jest cała masa nieodkrytych WW/ELW.
(Mam tylko nadzieję, że z ilością map w tym wypadku nie przesadzimy?)
Nabiję zaraz fajkę i przestudiuję mapę - poszukam po drodze ciekawych przystanków.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)