Nie mogę się z tym zgodzić. Beta jest po to wypuszczona, żeby klienci - czyli my - mogli zobaczyć, w jakim kierunku idzie rozwój produktu w momencie, kiedy na ten rozwój mają wpływ. Pamiętacie, co było z wprowadzeniem inżynierów - NPCe z niekończącą się amunicją na zinżynierowanych na maksa statkach wyciągający z SC i natychmiast otwierający ogień - a potem gorąca dyskusja, że gra się zrobiła niegrywalna zupełnie (albo, jak twierdził Kyokushin, że wreszcie stanowi prawdziwe wyzwanie dla pilota-gracza). Stopniowe wprowadzanie kolejnych elementów daje szansę na ustalenie pewnych narzędzi (np. dla graczy z VR), oswajanie się z nowymi rozwiązaniami. Ja mam ogromną frajdę w tym, że mogę rozwalić się bez szkody dla budżetu ile razy mi się spodoba, na przykład. A "normalna" gra idzie dalej równolegle - BGS, te sprawy.
|
Beyond Chapter 4 (Patch 3.3 aka Q4) - BETA 30.10
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
[OFICJALNY] NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! | Mathias Shallowgrave | 232 | 69,111 |
16.03.2022, 20:58 UTC Ostatni post: Kyokushin |
| Elite: Beyond - Chapter One - UPDATE 3.04 - 26/03 | Mathias Shallowgrave | 119 | 38,759 |
17.10.2021, 06:49 UTC Ostatni post: NOCNY_WEDROWIEC |
|
|
|
Horizons włączone do podstawki od 27.10! Darmowe skórki dla obecnych posiadaczy. | Mathias Shallowgrave | 10 | 3,877 |
03.10.2020, 21:01 UTC Ostatni post: ShiMan |
| Snapshot dla FC Beta 2 - 30 kwietnia! | Mathias Shallowgrave | 0 | 667 |
24.04.2020, 12:16 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|
| [OFICJALNY] Styczniowy patch z bugfixami | Mathias Shallowgrave | 15 | 4,576 |
06.02.2020, 19:56 UTC Ostatni post: Kuba Wolf |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)