23.09.2018, 19:22 UTC
T-9 - bajabongo, latam, bo nie czuję wożenia biogówna Cutterem, z guardianowym FSD boosterem bardzo przyjemny truck.
Beluga/Orca - pamiętaj, że oba te statki są Lkami
ja osobiście nigdy się do Belugi nigdy nie przekonałem, Orca jest za to jednym z najszybszych statków grze.
Krait II - xeno meta, można wsadzić 4 gaussy, fightera się praktycznie nie używa, nawet przy solowaniu,
Cuttera - król dużego PvP, poza tym trochę jak pociski balistyczne - warto mieć, ale i tak się nie używa.
Do PvE polecałbym Kuwetę, ale równie dobrze może być Ferdek, Python czy Cheiftain (latanie tym ostatnim jest chyba jeszcze przyjemniejsze niż Vulturem).
Beluga/Orca - pamiętaj, że oba te statki są Lkami
ja osobiście nigdy się do Belugi nigdy nie przekonałem, Orca jest za to jednym z najszybszych statków grze.Krait II - xeno meta, można wsadzić 4 gaussy, fightera się praktycznie nie używa, nawet przy solowaniu,
Cuttera - król dużego PvP, poza tym trochę jak pociski balistyczne - warto mieć, ale i tak się nie używa.
Do PvE polecałbym Kuwetę, ale równie dobrze może być Ferdek, Python czy Cheiftain (latanie tym ostatnim jest chyba jeszcze przyjemniejsze niż Vulturem).
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)