28.08.2018, 14:15 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2018, 14:15 UTC przez Fenyl de Lechia.)
(28.08.2018, 11:07 UTC)Grabazlock napisał(a): Mycie zębów szczoteczką nieelektryczną? w 2077? Serio?A tak na poważnie to to zapewne tylko moje zboczenie ale bardzo chciałbym widzieć w takiej grze jednostki metryczne a nie imperialne a temperaturę w jednostkach Celsjusza a nie Fahrenheita. Co do samego demo... Oglądałem z ciekawością i mi się bardzo podobało pomimo zaledwie dobrej grafiki. Jak ją pięknie wypindrzą i dodadzą Ray Tracing i inne wodotryski to jednak zakup RTX2080Ti do gry w 1440 będzie miał sens
Jaram się mimo wszystko i bardzo chcę żeby gra była brudna i śmierdząca na każdym kroku poniżej 100 piętra . Idę oglądać po raz nty Johnny Mnemonic, Blade Runner, Ghost In The Shell (anime i film )
Mi się wydaje, że to była szczoteczka soniczna
A co do jednostek to najprawdopodobniej ( @Muzzyx może potwierdzić) jest to gameplay z E3, a tam dzicy ludzi z nienormalnymi jednostkami żyją
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
A tak na poważnie to to zapewne tylko moje zboczenie ale bardzo chciałbym widzieć w takiej grze jednostki metryczne a nie imperialne a temperaturę w jednostkach Celsjusza a nie Fahrenheita. Co do samego demo... Oglądałem z ciekawością i mi się bardzo podobało pomimo zaledwie dobrej grafiki. Jak ją pięknie wypindrzą i dodadzą Ray Tracing i inne wodotryski to jednak zakup RTX2080Ti do gry w 1440 będzie miał sens
Jaram się mimo wszystko i bardzo chcę żeby gra była brudna i śmierdząca na każdym kroku poniżej 100 piętra . Idę oglądać po raz nty Johnny Mnemonic, Blade Runner, Ghost In The Shell (anime i film )