Guardian Structures - prośba o podpowiedź
(05.07.2018, 20:08 UTC)DYoda napisał(a): No i pięknie Biggrin zdobyłem raz blueprint na NGC 2451A Sector MC-V c2-5 i mi więcej słupki nie wyjeżdżają Biggrin
Koniec farmienia ? Biggrin

(05.07.2018, 20:51 UTC)DYoda napisał(a): Poleciałem sobie do innego systemu... patrzę lata jakiś ASP niejaki imć Fluffy Starish to mu ładnie piszę o7 i podpytuję co słychać, , no ale oczywiście był to JEGO kawałek wyciąga mnie i niszczy moją papierową Cobre bez słowa... pirat to nie było bo co by robił na takim zadupiu, w bigosie mu nie grzebałem i jak człowiek chce się wczuć w grę nie gryzie kabla itp.  chce się zapytać czemu chłopie mnie wyciągasz, nic nie mam, mało tego nie mam cargo racków to o co ci chodzi... i właśnie dla tego ludzie grają solo/group. Brak sensu w działaniu graczy w open.

Kasa mnie nie boli bo papierówka jest tania a i nawet szybciej wróciłem niż zakładałem, no ale po co niszczyć exploracyjną cobre ? Co z tego typ będzie miał ?

@SEBA Wczoraj zebrałem sobie blupeprinta, a dzisiaj wchodzę do gry ni nie działa.
Dziwne... Może coś się zmieniło.  Ja w ten sposób nazbierałem naprawdę sporo. A na pewno podjechałeś najpierw do "ołtarza" ?
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Guardian Structures - prośba o podpowiedź - przez Conrdd - 12.04.2018, 05:06 UTC
RE: Guardian Structures - prośba o podpowiedź - przez SEBA312 - 05.07.2018, 21:03 UTC