(27.06.2018, 18:53 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Znaczy co Krait moze zastapic AspX w exploracji?
Jak się okazuje sporo statków dobrze zrobionych może osiągać przyzwoitą prędkość i skok powyżej 40ly, więc pewnie i Krait się tam zmieści, ale żeby zastąpił Aspa to raczej nie. Mam nadzieję, że w Q4 pojawią się jakieś nowe statki typowo eksploracyjne, próbowałem zasiać jakieś ziarenko tego w Sandym na Laveconie

(27.06.2018, 18:44 UTC)Yata_PL napisał(a): mam pytanie, co warto zrobic z technologii strażników do statków które nie beda służyły do walki z obcymi ale do pozostałych rol ? Ilosci materialow sa spore i sobie odpuscilem grind pod schematy guardianow jak rowniez nie widzialem nigdzie na forach w czym sa lepsze od tradycyjnych schematow inżynierów. Ogarnia ktos ten temat ?
Nie są lepsze od wyinżynierowanych i raczej nastawione na walkę z obcymi. Jedyne co zrobiłem to kilka broni właśnie i corrosive resistant rack. Teraz wejdzie FSD booster, więc to na pewno się przyda, poza tym niezbyt. Tak w sumie to może Power Plant jest warty uwagi, bo produkuje sporo więcej energii, więc można założyć o klasę mniejszy i będzie podobnie, a dużo lepiej wagowo.
Jak na Laveconie prezentowali nowe bronie z tych schematów to w powietrzu byl wyrazny brak entuzjazmu

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)