15.04.2018, 08:18 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2018, 08:25 UTC przez MAGNUM354.)
to taki sam przykład jak granie w Simsy.. przychodzisz z pracy, włączasz kompa i idziesz do pracy ... co za - sorry - debilizm. ( nie twój pomysł ale Simsy
)
A co do twojego pomysłu- technologia ma nas wspierać - ktos straci wzrok? niech lekarze zamontują mu opaskę / nakładkę na oczy taką jak miał ten koles ze Star Treka (chyba nawigator) - podpięta prawdopodobnie bezpośrednio do nerwów wewnątrz czaszki generowała mu nie tylko zwykły obraz ale i pozwalała chyba na rentgen... I to się nazywa zastosowanie technologi, ja bym nie chciał włączać gry / programu i gapić się na ekran po to żeby zobaczyc co jest na dworze - wolałbym po prostu wyjrzeć przez okno - szybciej i mniej prądu na to by poszło.
Nauka, lekcje? to już jest.
Co jeszcze ? nauka pilotażu samolotu? to już jest, itd.
Mackie - nie wymyślaj koła na nowo - wymyśl kulę - a nie to też już jest - Audi razem z Pirelli albo Michelin już w zasadzie maja gotowy produkt takich kół do pojazdów (poszukaj w necie)
A na poważnie - nie rozwiniemy się jako ludzie ani jako ludzkość jeśli będziemy powtarzać stare pomysły - więc MYŚL DALEJ - powodzenia
P.S. świetnym przykładem jest - jeszcze ciepły - serial Netflixa - Zagubieni w kosmosie - 10 odcinków (narazie przynajmniej) - pomijając fabułę, pokazuje ludzi z przyszłości którzy brudzą sobie ręce, ciężko pracują itd. pomimo tego że mają technologię - ale to technologia i urządzenia użytkowe a nie magiczne robiące wszystko za nich. BArdzo mi przypadło do gustu takie przedstawienie sytuacji, działania i wykorzystania. Obejrzyj sobie.
) A co do twojego pomysłu- technologia ma nas wspierać - ktos straci wzrok? niech lekarze zamontują mu opaskę / nakładkę na oczy taką jak miał ten koles ze Star Treka (chyba nawigator) - podpięta prawdopodobnie bezpośrednio do nerwów wewnątrz czaszki generowała mu nie tylko zwykły obraz ale i pozwalała chyba na rentgen... I to się nazywa zastosowanie technologi, ja bym nie chciał włączać gry / programu i gapić się na ekran po to żeby zobaczyc co jest na dworze - wolałbym po prostu wyjrzeć przez okno - szybciej i mniej prądu na to by poszło.
Nauka, lekcje? to już jest.
Co jeszcze ? nauka pilotażu samolotu? to już jest, itd.
Mackie - nie wymyślaj koła na nowo - wymyśl kulę - a nie to też już jest - Audi razem z Pirelli albo Michelin już w zasadzie maja gotowy produkt takich kół do pojazdów (poszukaj w necie)

A na poważnie - nie rozwiniemy się jako ludzie ani jako ludzkość jeśli będziemy powtarzać stare pomysły - więc MYŚL DALEJ - powodzenia
P.S. świetnym przykładem jest - jeszcze ciepły - serial Netflixa - Zagubieni w kosmosie - 10 odcinków (narazie przynajmniej) - pomijając fabułę, pokazuje ludzi z przyszłości którzy brudzą sobie ręce, ciężko pracują itd. pomimo tego że mają technologię - ale to technologia i urządzenia użytkowe a nie magiczne robiące wszystko za nich. BArdzo mi przypadło do gustu takie przedstawienie sytuacji, działania i wykorzystania. Obejrzyj sobie.

.png)
.png)
.png)
.png)
MOJE ODZNAKI![[Obrazek: RNKMIRD.png]](https://i.imgur.com/RNKMIRD.png)
![[Obrazek: 30866.png]](http://inara.cz/data/sigs/30/30866.png)