1. ta gra ma olbrzymi potencjał nie tylko komercyjny , ale również ,, poznawczy '' , sorki , ale nie znajduję w tej chwili odp . określenia . > przykład dam na końcu .
- nie ograniczoną przestrrzeń , oraz interakcję w czasie rzeczywistym . ( Serwery nie wytrzymują ? > już niedługo wytrzymają ! )
- można ( mam nadzieję ) aktualizować ją i poszerzać o nowe odkrycia naukowe .
- można stworzyć , sorki ... nową rzeczywistość wirtualną > nie w sloganach , ale prawdziwą .
2. każdy z Was ma jakieś , mam nadzieję , marzenia lub uzdolnienia > ja na przykład interesuję się wszystkim co wydaje mi się ciekawe . Niestety
nie na wszystko mnie stać , a ta niby GRA to umożliwia . Jeżeli Twórca ED D . B . tego nie widzi to kiepsko , ponieważ juz niedługo taka rzeczywistość zaistnieje . Zmarnować złote jajko > grzech , i niema znaczenia brak funduszy , bo na taki pomysł zawsze się znajdą .
3. przykład > ( moje marzenie ) >
wysiadam z Sajdka ( Sidewindera ) po ciężkich zmaganiach i wreszcie mogę sobie spokojnie odpocząć w moim mieszkaniu na Planecie X > oczywiście kupionym za Credyty , lub w żywej gotówce jeżeli nie mam czasu na robienie kraterów w tym co fruwa na około
, zasiadam przy moim wirtalnym kompie i odpalam nie komercyjny program np . Corel Draw , puszczam sobie Pink Floyd i robię to co np . robię od czasu do czasu ... nie grając w ED , tyle tylko , że nadal tam siedzę , bo patrząc przez okno , czasami widzę przelatujące statki , a czasami
szybko robię seawa , bo wróg nadlatuje . > To > jest nowa wirtualna rzeczywistść i nowy kierunek , ale może ktoś już > to > zrealizował ?
w skrócie bo już dnieje . Na bazie ED można byłoby się pokusić o > opatentyowanie informatycznego systemu > ,, Zagospodarowania Przestrzennego Kosmosu '' ... śmieszne ? , wszystko co nowe wydaje się idiotyzmem , ale jak powiedziałem wcześniej > jeden pokój > co najmniej jeden pomysł >( .
- nie ograniczoną przestrrzeń , oraz interakcję w czasie rzeczywistym . ( Serwery nie wytrzymują ? > już niedługo wytrzymają ! )
- można ( mam nadzieję ) aktualizować ją i poszerzać o nowe odkrycia naukowe .
- można stworzyć , sorki ... nową rzeczywistość wirtualną > nie w sloganach , ale prawdziwą .
2. każdy z Was ma jakieś , mam nadzieję , marzenia lub uzdolnienia > ja na przykład interesuję się wszystkim co wydaje mi się ciekawe . Niestety
nie na wszystko mnie stać , a ta niby GRA to umożliwia . Jeżeli Twórca ED D . B . tego nie widzi to kiepsko , ponieważ juz niedługo taka rzeczywistość zaistnieje . Zmarnować złote jajko > grzech , i niema znaczenia brak funduszy , bo na taki pomysł zawsze się znajdą .
3. przykład > ( moje marzenie ) >
wysiadam z Sajdka ( Sidewindera ) po ciężkich zmaganiach i wreszcie mogę sobie spokojnie odpocząć w moim mieszkaniu na Planecie X > oczywiście kupionym za Credyty , lub w żywej gotówce jeżeli nie mam czasu na robienie kraterów w tym co fruwa na około
, zasiadam przy moim wirtalnym kompie i odpalam nie komercyjny program np . Corel Draw , puszczam sobie Pink Floyd i robię to co np . robię od czasu do czasu ... nie grając w ED , tyle tylko , że nadal tam siedzę , bo patrząc przez okno , czasami widzę przelatujące statki , a czasami szybko robię seawa , bo wróg nadlatuje . > To > jest nowa wirtualna rzeczywistść i nowy kierunek , ale może ktoś już > to > zrealizował ?
w skrócie bo już dnieje . Na bazie ED można byłoby się pokusić o > opatentyowanie informatycznego systemu > ,, Zagospodarowania Przestrzennego Kosmosu '' ... śmieszne ? , wszystko co nowe wydaje się idiotyzmem , ale jak powiedziałem wcześniej > jeden pokój > co najmniej jeden pomysł >( .