07.04.2018, 23:49 UTC
W pierwszych słowach mojego listu itd. ( ( i tu przydałyby się kropki , ale obiecałem , że nie będe ich używać , nie dlatego , że zamierzam strzelać do wszystkiego co się rusza , ale dlatego , że posiadam taki sposób narracji , niestety
. ) mam jedynie nadzieję , że za przecinki , nie dostanę Bana ! ))
> Otóż nie chodzi mi o to , aby Was zainteresować pomysłem , ale żeby inni nie mający inklinacji do robienia dziur ( kraterów , sorry ) w strukturze planetarnej mieli swoje miejsce wyżycia się w ramach ED . Wyobraźcie sobie nowe grono potencjalnych gostków korzystających z ,, dobrodziejstw Waszej stacji '' > uczniowie i uczennice , korzystają , śledza , uczą sie , a za oknami pomieszczenia co jakiś czas przelatuje statek kosmiczny ( nie gadżet
, ale prawdziwe życie w kosmosie ) To są potencjalni klienci dla TED i dla Was , mogą tworzyć dla Was produkty , a Wy z zyskiem je sprzedawać , to są potencjalni nabywcy ED . Korzyści są dla Wszystkich . To są jedynie moje luźne uwagi sorki , ale mam mało czasu .... narka
.
. ) mam jedynie nadzieję , że za przecinki , nie dostanę Bana ! ))> Otóż nie chodzi mi o to , aby Was zainteresować pomysłem , ale żeby inni nie mający inklinacji do robienia dziur ( kraterów , sorry ) w strukturze planetarnej mieli swoje miejsce wyżycia się w ramach ED . Wyobraźcie sobie nowe grono potencjalnych gostków korzystających z ,, dobrodziejstw Waszej stacji '' > uczniowie i uczennice , korzystają , śledza , uczą sie , a za oknami pomieszczenia co jakiś czas przelatuje statek kosmiczny ( nie gadżet
, ale prawdziwe życie w kosmosie ) To są potencjalni klienci dla TED i dla Was , mogą tworzyć dla Was produkty , a Wy z zyskiem je sprzedawać , to są potencjalni nabywcy ED . Korzyści są dla Wszystkich . To są jedynie moje luźne uwagi sorki , ale mam mało czasu .... narka
.