Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
(07.03.2018, 11:03 UTC)Scarlet Yuri napisał(a): Prawy panel, skrajnie prawa zakładka Functions, na dole będzie reboot. Zabierze trochę integrity ze sprawnych systemów i naprawi te niesprawne.

Dzieki wielkie Biggrin
Odpowiedz
https://d1wv0x2frmpnh.cloudfront.net/eli...Latest.pdf

strona 40

generalnie polecam nowym graczom przeczytanie od deski do deski
Odpowiedz
@Pajk ja gornikowalem troche dla sprawdzenia co i jak i T10 byl super (jak na moje potrzeby). Zabralem wszystko co chcialem plus mysliwiec do odstraszania zbyt natretnych amatorow cudzej wlasnosci.
Odpowiedz
No właśnie mam dylemat - ściągać z plejad i przerobić na górnika, a na robale zrobić z powrotem anacondę, czy nie. Wydaje się, że będzie dużo lepszy do kopania od pytona + ten myśliwiec Smile
Odpowiedz
Od Pythona bedziesz mial przynajmniej wieksze cargo. Mozna poleciec dalej w spokojniejsze miejsce i dluzej zostac na jeden kurs.
A z innej beczki, probowal ktos EDFX'a na 3.x? Najbardziej ciekawi mnie czy bardzo wplywa na nowy wyglad planet jakos in minus.

EDYTA: Dobra pytanie na powaznie. Dostaliscie dzis maila zeby "ponownie" zapisac sie na newsletter w zwiazku ze zmiana "privacy law" ? Wiem jestem przewrazliwiony, ale w opcjach mojego konta nie mam ani slowa ze trzeba sie ponownie zapisywac.
Odpowiedz
Jeśli zniszcze statek stracę dane i materiały? Bo zbieram sobie na FSD upgrade lvl 5 i tak sie zastanawiam... Biggrin
Odpowiedz
Nie, nie stracisz ich. Tracisz tylko trochę kasy na wykup statki i nieoddane mapy.
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
(10.03.2018, 14:58 UTC)LXir napisał(a): Jeśli zniszcze statek stracę dane i materiały? Bo zbieram sobie na FSD upgrade lvl 5 i tak sie zastanawiam... Biggrin

Materiałów nie stracisz. Ale stracisz nazbieraną i nieoddaną kartografię, Cargo (jeżeli jakiś masz), Combat bounds (jeżeli takie posiadasz), niektóre pobrane misje mogą zostać unieważnione no i koszta wykupu statku.
 [Obrazek: 9PMTnVa.png]
Odpowiedz
ejj nie no... poważnie? teraz trzeba robić wszystkie poziomy po kolei u inżynierów zanim zrobie ostatni?
Odpowiedz
nie
ja miałem w ferde lance beam laser na 4 poziomie - poleciałem do inżyniera i według niego to był poziom 3 i od tego robiłem dalej.
Odpowiedz